3M™ Adflo™ Motoraangedreven ademhalingssysteem

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Dit alles-in-éénsysteem beschermt u tegen deeltjes en gassen (afhankelijk van welk filter u gebruikt)

Nominale beschermingsfactor tot 500 (TH3) in combinatie met Speedglas-lashelmen

Kan rechtstreeks worden aangesloten op elke ademhalingslashelm uit de Speedglas-serie

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Dit alles-in-éénsysteem beschermt u tegen deeltjes en gassen (afhankelijk van welk filter u gebruikt)
  • Nominale beschermingsfactor tot 500 (TH3) in combinatie met Speedglas-lashelmen
  • Kan rechtstreeks worden aangesloten op elke ademhalingslashelm uit de Speedglas-serie
  • Gasfilters zijn afzonderlijk verkrijgbaar (837242 en 837542)
  • Installeer een geurfilter (837110) om onaangename geuren te verwijderen. U hebt dit filter niet nodig als u al gebruikmaakt van een gasfilter
  • De verstelbare luchtstroom kan worden ingesteld tussen 170 en 200 liter per minuut, voor extra gebruikscomfort

Voor een effectieve bescherming tegen een reeks deeltjes en gassen die tijdens het lasproces worden aangetroffen, gebruikt u het 3M™ Adflo™ Motoraangedreven ademhalingssysteem. Het Adflo™ ademhalingssysteem kan rechtstreeks worden aangesloten op elke ademhalingslashelm uit de Speedglas™-serie en kan gebruikers beschermen tegen zowel deeltjes als gassen, afhankelijk van het gebruikte filter.

Kies het 3M™ Adflo™ Motoraangedreven ademhalingssysteem voor effectieve bescherming tegen de ademhalingsrisico's tijdens het lassen. Ons Adflo-ademhalingssysteem kan rechtstreeks worden aangesloten op elke ademhalingslashelm uit de Speedglas-serie en kan gebruikers bescherming bieden tegen zowel deeltjes als gassen, afhankelijk van het gebruikte filter. Gasfilters zijn apart verkrijgbaar (837242 en 837542). Het is voorzien van een zelfstellende ademslang met QRS-koppeling (Quick Release Swivel) voor snel éénhandig aansluiten en loskoppelen. Het is bovendien uitgerust met een luchtstroomindicator, voorfilter, vonkenvanger, deeltjesfilter, heavy-duty Li-ionaccu, riem en lader. Een geurfilter (837110) is apart verkrijgbaar voor gebruik in omgevingen met onaangename geuren. De standaardaccu laadt volledig op in ongeveer 5,5 uur, afhankelijk van de resterende capaciteit. Het systeem heeft een verwachte gebruiksduur van 10 tot 13 uur bij gebruik met een nieuw deeltjesfilter, nieuwe volledig opgeladen accu en bij een standaardluchtstroomdebiet. Het luchtstroomdebiet kan eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. De luchtstroom bedraagt altijd een constant minimaal nominaal volume van 170 liter per minuut, ongeacht de lading van de accu of de deeltjeslading van het filter. Voor optimaal comfort in warmere en vochtigere werkomgevingen verhoogt u het luchtstroomdebiet naar 200 liter per minuut. De Li-ionaccu maakt de motorunit bijna 20% lichter, voor een betere balans en extra gebruikscomfort gedurende de werkzaamheden. De heavy-duty accu wordt aanbevolen bij gebruik van het ademhalingsmasker met een gasfilter. In sommige configuraties is het vereist om de ademslang te gebruiken in combinatie met een geluiddemper (834009). Controleer altijd bij uw veiligheidstechnicus of uw configuratie is goedgekeurd of neem contact op met een gecertificeerde bedrijfshygiënist voor meer informatie.

Typische Eigenschappen