3M™ Doorslijpmachine

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Dit lichtgewicht, krachtig gereedschap is ontwikkeld voor gebruik in carrosseriewerkplaatsen

De 0,7 pk-motor levert vermogen voor het doorslijpen van metaal, met inbegrip van staal van hoge sterkte

Lichtgewicht gereedschap, weegt minder dan 1 kg

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Dit lichtgewicht, krachtig gereedschap is ontwikkeld voor gebruik in carrosseriewerkplaatsen
  • De 0,7 pk-motor levert vermogen voor het doorslijpen van metaal, met inbegrip van staal van hoge sterkte
  • Lichtgewicht gereedschap, weegt minder dan 1 kg
  • De composiet behuizing is stevig en licht voor comfort en gebruiksgemak

De 3M™ Doorslijpmachine voor carrosseriereparaties is ontworpen om snel en soepel door aluminium, sterk staal en andere zware ondergronden te snijden bij autoschadeherstel. Hij is voorzien van een 0,7 pk (0,52 kW) motor in een stevige composiet behuizing die het gereedschap zeer licht (minder dan 1 kg) en hanteerbaar maakt. Hij is ontworpen om de prestaties van 3M™ Cubitron™ II Doorslijpschijven te optimaliseren.

Ongeacht of het gaat om het snijden van slangen, buizen, wapening of vellen, 3M™ Cubitron™ II Doorslijpmachines kunnen snelle, soepele prestaties leveren Onze 3M™ Cubitron™ II Doorslijpmachine voor carrosseriereparaties is ontworpen om de prestaties van 3M™ Cubitron™ II Doorslijpschijven bij autoschadeherstel te optimaliseren; hij is zeer licht maar biedt toch voldoende kracht voor zwaar snijwerk bij auto's. De 0,7 pk-motor is sterk genoeg voor het doorslijpen van metalen, zoals aluminium, staal en zelfs staal van hoge sterkte. Dankzij zijn kleine formaat is het gereedschap zeer gemakkelijk te hanteren, en een stevige composiet behuizing maakt het zeer licht (minder dan 1 kg) zodat gebruikers er moeiteloos mee kunnen snijden. Deze doorslijpmachine voor de autobranche is ontworpen voor gebruik door deskundige, goed opgeleide vakmensen in overeenstemming met de instructies in de gebruikershandleiding. Hij is geoptimaliseerd voor 3M™ Cubitron™ II Doorslijpschijven met nauwkeurig gevormde korrels die zijn ontwikkeld om sneller te snijden dan concurrerende keramische producten, wat leidt tot aanzienlijke productiviteitswinsten.

Hulpmiddelen

Gerelateerde producten

Totale diameter (metrisch) 75 mm, 101 mm
Voedingsbron Pneumatisch
Maximumsnelheid 20.000 rpm
Producttype Doorslijpgereedschap

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M