1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Snelwisselschijven
 6. 3M™ Cubitron™ II Roloc™ Duurzame slijpschijf 947A

3M™ Cubitron™ II Roloc™ Duurzame slijpschijf 947A

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Precisiegevormde slijpkorrel levert een scherpe, koele en consistente snijwerking

De polykatoenen rug is waterresistent en biedt een hoge treksterkte voor een langere levensduur van de slijpkorrel

Zware rug is duurzaam en voorkomt scheuren, ideaal voor het bewerken van randen

Bekijk meer details
Veel bekeken services

Details

Hoogtepunten
 • Precisiegevormde slijpkorrel levert een scherpe, koele en consistente snijwerking
 • De polykatoenen rug is waterresistent en biedt een hoge treksterkte voor een langere levensduur van de slijpkorrel
 • Zware rug is duurzaam en voorkomt scheuren, ideaal voor het bewerken van randen
 • Gelijkmatig verdeelde slijpkorrels voorkomen dat afvalmateriaal zich ophoopt; de schijf blijft schoon
 • Roloc™ bevestigingssysteem om snel en eenvoudig van schijf te wisselen

De 3M™ Cubitron™ II Roloc™ Duurzame slijpschijf 947A is een zware slijpschijf met een rug van zwaar polykatoen. Onze sterke en duurzame schijven zijn gemakkelijk in het gebruik en ideaal geschikt voor randbewerkingen.

De 3M™ Cubitron™ II Roloc™ Duurzame slijpschijf 947A resulteert in sneller, consistenter snijwerk bij toepassingen met lage tot middelhoge druk en bij randbewerkingen. Onze kleine slijpschijven zijn geschikt voor precisiewerk en uiterst manoeuvreerbaar, zodat u ook lastige onderdelen goed kunt bereiken en bewerken. De schijven zijn duurzaam, leveren snel snijwerk en blijven koel. Met de 3M Precision Shaped Grain-technologie; wanneer het schuurmateriaal slijt, breken zeer kleine hoekfragmenten af en blijft het schuuroppervlak continu scherp. De ruimte tussen de mineraaldeeltjes van het schuuroppervlak voorkomt vollopen van stof en slijpdeeltjes. Dankzij de rug van zwaar polykatoen wordt het risico op scheuren bij de rand geminimaliseerd. Het polyester verhoogt de duurzaamheid, is waterresistent en biedt een hoge treksterkte voor een langere levensduur van de slijpkorrel. dankzij het Roloc™ bevestigingssysteem kunt u sneller en efficiënter schijven verwisselen. Met een eenvoudige halve draai zet u de schijf stevig vast of koppelt u deze juist los: snel en productief. Deze schijven zijn verkrijgbaar in een metalen TSM- of een kunststof TR-bevestigingssysteem met een korrel van 40, 60, 80 en 120.

Voorgestelde toepassingen
 • Voor toepassingen bij randen onder middelhoge tot hoge druk

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.