1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Snelwisselschijven
 6. Scotch-Brite™ Roloc™ Coating Removal Schijf CR-DR

Scotch-Brite™ Roloc™ Coating Removal Schijf CR-DR

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Stript coatings beter en is effectiever in de voorbereiding van oppervlakken dan draadborstels

Non-woven materiaal zorgt voor een agressieve verwijdering van coatings zonder het basismateriaal te beschadigen

Het open webmateriaal blijft koel en is bestand tegen vollopen, waardoor het langer kan worden gebruikt

Bekijk meer details
Veel bekeken services

Details

Hoogtepunten
 • Stript coatings beter en is effectiever in de voorbereiding van oppervlakken dan draadborstels
 • Non-woven materiaal zorgt voor een agressieve verwijdering van coatings zonder het basismateriaal te beschadigen
 • Het open webmateriaal blijft koel en is bestand tegen vollopen, waardoor het langer kan worden gebruikt
 • Klittenband aansluitsysteem om snel schijven te wisselen in finishingprocessen die uit meerdere stappen bestaan
 • Klittenband aansluitsysteem om snel schijven te wisselen in finishingprocessen die uit meerdere stappen bestaan

De Scotch-Brite™ Roloc™ Schijf voor het verwijderen van coatings maakt gebruik van een extra grof schuurmateriaal op basis van siliciumcarbide. Met het vervormbare, non-woven materiaal wordt lak en roest effectief verwijderd van metalen oppervlakken en lasnaden. Onze schijven zijn voorzien van een veilig klittenbandsysteem en zijn een goed alternatief voor draadborstels.

Gebruik de Scotch Brite™ Roloc™ Schijf voor het verwijderen van coatings om efficiënt coatings te verwijderen zonder het basismateriaal te beschadigen. Onze schijven zijn zeer geschikt voor harde oppervlakken. Ze vormen een goed alternatief voor draadborstels, hebben een groter oppervlak en zijn veiliger omdat er geen draden kunnen losschieten. Klittenband zorgt voor een stevige bevestiging van de schijf. Door de open webstructuur blijven de schijven koel en lopen ze minder snel vol. Het schuurmateriaal blijft beter werken en de resultaten blijven tijdens de hele levensduur van het schijf consistent. Scotch Brite Roloc Schijven voor het verwijderen van coatings zijn voorzien van de Roloc™ TR functie om de schijven snel te bevestigen en te verwijderen. Hiermee kunnen de schijven snel worden gewisseld tijdens finishingprocessen die uit meerdere stappen bestaan. Deze schijven maken gebruik van schuurmateriaal op basis van siliciumcarbide, een zeer scherp synthetisch mineraal dat veel wordt gebruikt in toepassingen met weinig druk, zoals lakvoorbereiding. Het materiaal breekt sneller af dan aluminiumoxide, voor een superieure finish. Scotch Brite™ industriële schuurmaterialen zijn unieke oppervlaktebewerkingsproducten waarbij het schuurmateriaal is verwerkt in non-woven nylon of andere synthetische vezels. Door de combinatie van schuurmateriaal in vezels ontstaat een schuursysteem dat tijdens de hele levensduur van het product consistente resultaten levert. Het open webmateriaal is volloopbestendig en zorgt ervoor dat de schuurmineralen hoog blijven presteren doordat de vezels minder snel verstopt raken. Roloc TR Snelwisselschijven zijn kleinere schijven met een kunststof knop met schroefdraad of een schroef voor snelle en eenvoudige bevestiging op een 3M™ Roloc TR Steunschijf*. Hiermee kunnen schijven snel worden gewisseld met een eenvoudige draaibeweging. Het Roloc™ TR systeem zorgt voor een goede bevestiging, ook bij heavy duty toepassingen. We hebben een uitgebreid assortiment Roloc schijven, waarmee gebruikers in slechts enkele seconden kunnen overstappen op een andere toepassing. *Afzonderlijk te koop

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.

Gerelateerde Producten