3M™ Bandschuurmachines

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

De lichtgewicht bandschuurmachine is ideaal voor het slijpen en finishen bij autoschadeherstel

De krachtige 495 W motor is bij uitstek geschikt voor autoschadeherstel

Laag gewicht zorgt voor meer wendbaarheid en minder snel vermoeide gebruiker

Bekijk meer details
Veel bekeken services

Details

Hoogtepunten
 • De lichtgewicht bandschuurmachine is ideaal voor het slijpen en finishen bij autoschadeherstel
 • De krachtige 495 W motor is bij uitstek geschikt voor autoschadeherstel
 • Laag gewicht zorgt voor meer wendbaarheid en minder snel vermoeide gebruiker
 • Draaibare behuizing kan worden gebruikt in allerlei nauwe ruimten
 • Ontworpen voor gebruik met 3M™ Cubitron™ II Schuurbanden

De 3M™ Bandschuurmachine voor carrosseriereparatie heeft de technologie en de veelzijdigheid van bandschuurmachines voor metaalbewerking in een formaat dat ideaal is voor autoschadeherstel. Dit gereedschap is dankzij zijn smalle profiel bij uitstek geschikt voor het slijpen op moeilijk bereikbare plekken, met inbegrip van slijpen, afbramen en corrigeren van puntlassen, evenals blenden en finishen. Deze bandschuurmachine is ontworpen voor gebruik met 3M™ Cubitron™ II schuurmaterialen.

Met zijn lage gewicht en slanke vorm, die ideaal zijn voor werken aan auto's, brengt de 3M™ Bandschuurmachine voor carrosseriereparaties de betrouwbaarheid en veelzijdigheid van zware bandschuurmachines voor metaalbewerking binnen het bereik van de schadeherstelwerkplaats. Hij heeft een vermogen van 495 W en weegt minder dan 1 kg; volop kracht en uitstekende wendbaarheid voor allerlei taken, waaronder het verwijderen van puntlassen. In veel gevallen kan de bandschuurmachine een traditionele puntlasboormachine vervangen. Ook is hij geweldig voor het efficiënt verwijderen van felsnaden, voorbereiden van oppervlakken en schoonmaken van urethaan, nadenkit en lasnaden. De 3M™ Bandschuurmachines voor autoschadeherstel zijn met name geschikt voor schuren en slijpen op moeilijk bereikbare plekken, zoals tussen deurpanelen of langs scherpe contouren. De hele behuizing is draaibaar, zodat de gebruiker de schuurmachine en de band kan keren en draaien voor moeilijk te bereiken plekken. Dit bandgereedschap is ontwikkeld voor gebruik met 3M™ Cubitron™ II schuurbanden, die gemaakt zijn voor hoogwaardig slijpwerk en een lange levensduur van het schuurmateriaal. Het is voorzien van een vervangbaar rubberen contactwiel dat is ontworpen om tijdens gebruik extra flexibiliteit te leveren en minder druk uit te oefenen op het schuurmateriaal, wat de levensduur van de schuurband verlengt. Onze 3M™ Bandschuurmachine voor carrosseriereparaties is onderdeel van een volledig assortiment schuurmaterialen en hulpmiddelen die specifiek zijn ontworpen voor refinish-reparaties.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.

Vergelijkbare producten

Spanning 230 V
Motor pk (W) 0.65 (485)
Type stofafzuiging Niet-vacuüm
Producttype Bandschuurmachine
Totale lengte (metrisch) 38,5 cm, 32 cm
Totale breedte (metrisch) 96 mm