3M™ Trizact™ Finesse-it Schuurschijf op Rol 466LA

 • 3M ID 7000034236

Met scherpe microgerepliceerde 3M™ Trizact™ Schuurkorrels voor voorspelbare en consistente finishes

Ideaal voor het tweeledige lakcorrectieproces van 3M voor autofinishes

Verkrijgbaar op een handige schijfrol

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Met scherpe microgerepliceerde 3M™ Trizact™ Schuurkorrels voor voorspelbare en consistente finishes
 • Ideaal voor het tweeledige lakcorrectieproces van 3M voor autofinishes
 • Verkrijgbaar op een handige schijfrol
 • Werken goed met excentrische minischuurmachines of vlakschuurmachines
 • Repareer snel en efficiënt

De 3M™ Trizact™ Finesse-it™ Filmschijfrol 466LA maakt gebruik van onze eigen microreplicatietechnologie, waarbij micron deeltjes siliciumcarbide worden gevormd tot minuscule piramides van schuurmineraal en vervolgens worden aangebracht op een niet-samendrukbare polyester rug.

Gebruik de 3M™ Trizact™ Hookit™ Filmschijfrol 466LA voor het tweeledige lakcorrectieproces voor autofinishes. Onze filmschijven werken goed met excentrische minischuurmachines voor een polijstklare finish. In tegenstelling tot conventionele schuurmaterialen begint de 3M™ Trizact™ schuurkorrel scherp en blijft die scherp: dit levert een preciezere controle bij finishwerkzaamheden, voorspelbaardere finishes en een consistentere kwaliteit dan conventionele schijven. De driedimensionale structuren die uniform over het hele oppervlak van het Trizact Schuurmateriaal zijn gestrooid helpen de prestaties consistent te houden en de verschillen tussen schijven te minimaliseren. Het precieze mineraal helpt de verwerkingsstappen te minimaliseren en biedt een hoogglansniveau. U hebt maar heel weinig water nodig wat het proces makkelijk en efficiënt maakt. Onze schijven zijn de perfecte keuze voor finishing, schadeherstel en egaliseren bij het wegwerken van fouten in verf, blanke lak en kunststof. Dankzij de extra lange levensduur, in combinatie met de snelle en consistente snede, is deze schijf perfect voor snelle reparaties. Verwijder snel (2 à 3 seconden) de meest voorkomende fouten en werk efficiënt met het extra gemak van de rolvorm van onze schijven.

Voorgestelde toepassingen
 • Ideaal voor het tweeledige lakcorrectieproces van 3M voor autofinishes
 • Gebruik deze met excentrische minischuurmachines of schuurmachines voor een polijstklare finish

Typische Eigenschappen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.