3M™ Smeltlijm 3738

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

lijm met 100% vaste stoffen die sterke, betrouwbare hechtingen biedt

Universele lijm die vele verschillende materialen kan hechten

Kan toepassingen met grote productiehoeveelheden handhaven dankzij de hoge afgiftesnelheid

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
 • lijm met 100% vaste stoffen die sterke, betrouwbare hechtingen biedt
 • Universele lijm die vele verschillende materialen kan hechten
 • Kan toepassingen met grote productiehoeveelheden handhaven dankzij de hoge afgiftesnelheid
 • Langere opentijd biedt ruimschoots voldoende tijd voor applicatie, positionering en plaatsing
 • Opnieuw smelten na verlijming indien blootgesteld aan voldoende hoge temperaturen

De 3M™ Smeltlijm 3738 biedt een sterke, betrouwbare hechting voor duurzaamheid op lange termijn en uitzonderlijke prestaties. We hebben onze smeltlijm 3738 geformuleerd als een lijm met 100% vaste stoffen die klaar is om tegemoet te komen aan de eisen van een breed scala aan toepassingen.

Bereik verwachte resultaten De 3M™ Hot Melt-lijm 3738 is geformuleerd als lijm die voor 100% uit vaste stoffen bestaat en brengt een sterke hechting tot stand voor uiteenlopende ondergronden, waaronder zandgietkernen, houtverlijming, bepaalde kunststoffen en spaanplaat. Dankzij de hoge afgiftesnelheid kan onze Hot Melt-lijm 3738 gemakkelijk worden aangebracht en is deze geschikt voor toepassingen met grote productiehoeveelheden. De 3M™ Hot Melt-lijm 3738 is ontworpen als universele lijm en biedt een langere opentijd en een lange hechttijd. Nadat onze Hot Melt-lijm 3738 is opgedroogd, biedt deze voldoende tijd om een met lijm gecoat deel te hechten en om dit aan te brengen en te positioneren, zodat u verzekerd bent van het vereiste resultaat. Aanbevolen toepassingen De 3M™ Hot Melt-lijm 3738 kan worden gebruikt voor tal van toepassingen, waaronder houtbewerking, meubelbouw, de auto-industrie, transport, luchtvaart, bekleding, kassadisplays, monsterborden, militaire toepassingen, ramen, deuren, gebouwen, trofeeën, novelty-items, audio-componenten, kasten, de bouwsector, de verpakkingsindustrie en elektronica. Assemblage Verbindingen in assemblages Bevestigen Vastzetten Repareren Ingieten Lijmen van plaatwerk Bevestigen van draden Bundelen Verzegelen Inkapselen Hechten van schuim Verpakken Hot melt-lijmen in het kort Hot melt-lijmen zijn thermoplastische harsen die voor 100% uit vaste stoffen bestaan. Deze lijmen zijn zodanig ontwikkeld dat ze opnieuw smelten na het hechten als ze worden blootgesteld aan temperaturen die hoog genoeg zijn. Het voordeel van hot melt-lijmen is dat ze, in tegenstelling tot mechanische bevestigingsmiddelen en afdichtingstapes, vrijwel onzichtbaar zijn tussen oppervlakken. Onze hot melt-lijmen worden vloeibaar wanneer ze worden verhit, zodat ze gaten snel vullen en het hechtvlak nat maken. Wanneer ze worden aangebracht op een oppervlak, koelen ze af, verharden ze en bereiken ze binnen seconden hun hechtsterkte. Dankzij de snelle verwerkingstijd kunt u werkstukken meteen na het aanbrengen verplaatsen, zodat u geen behoefte meer hebt aan klemmen, bevestigingen of extra droogtijd en -energie. Gebruiksvriendelijk, klaar voor succes De 3M™ Hot Melt-lijm 3738 geeft u een sterke, betrouwbare hechting en een beproefde kwaliteit

Voorgestelde toepassingen
 • Schrijnwerk
 • Houtbewerking en fabricage van meubels
 • Stoffering
 • Winkeldisplays

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Vergelijkbare producten

3M™ Smeltlijm 37383M™ Smeltlijm 3738
Formaat verpakking (metrisch) 10 kg, 5 kg
Vorm Vloeiende vloeistof