3M™ Finesse-it™ Polijstmateriaal

  • 3M ID 7100236898
  • UPC 04054596853454,04054596853461,04054596853447

Verwijdert oppervlakteoxidatie

Verwijdert schuurkrassen in de zeer fijne groftes 1000-1500

Maakt oppervlakken glad voordat deze gepolijst worden

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Verwijdert oppervlakteoxidatie
  • Verwijdert schuurkrassen in de zeer fijne groftes 1000-1500
  • Maakt oppervlakken glad voordat deze gepolijst worden
  • Ideaal voor lak en andere houtbewerkingscoating
  • Eenvoudige reiniging
  • Te gebruiken met 3M™ Finesse-it™ Polijstpads (afzonderlijk te koop)

Het 3M™ Finesse-it™ polijstmateriaal maakt deel uit van een reeks speciaal ontwikkelde compounds en polijstmiddelen voor gebruik op OEM- en uitgeharde carrosserielakken, voor het verwijderen van schuurkrassen of wervelsporen van eerder gepolijste gebieden. Het is speciaal ontworpen om de beste resultaten te leveren bij gebruik met pneumatische of elektrische polijstmachines die voorzien zijn van Finesse-it™ polijstpads.

Dit polijstmateriaal werkt goed bij het polijsten van coatings voor de OEM-auto-, maritieme en ruimtevaartindustrie. Het finishresultaat is afhankelijk van de combinatie van het type coating, polijstmiddel, en de gebruikte gereedschappen. 3M™ Finesse-it™-producten zijn een schuurmaterialen, compounds, polijstmiddelen en polijstpads die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik op OEM- en reparatielakken voor het verwijderen van oneffenheden, schuurkrassen of wervelsporen op allerlei gelakte oppervlakken. Finesse-it producten maken een integraal onderdeel uit van een door 3M aanbevolen polijstsysteem voor reparatie van oppervlaktefouten in blanke lak, gelakt hout, composietmaterialen, gelcoats, poedercoating, industriële verf, acryl en glas.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M