3M™ Flatback Tape 2525

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Oranje kleur zorgt voor een makkelijke herkenning

Ideaal te gebruiken in papierfabrieken, vervaardigings- en verwerkingsfaciliteiten

Natuurlijk rubber lijm zorgt voor een goede hechting op poreuze en ruwe ondergronden

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Oranje kleur zorgt voor een makkelijke herkenning
  • Ideaal te gebruiken in papierfabrieken, vervaardigings- en verwerkingsfaciliteiten
  • Natuurlijk rubber lijm zorgt voor een goede hechting op poreuze en ruwe ondergronden
  • Bestand tegen 150°C voor een uur
  • Duurzame achterkant kan met de hand worden gescheurd, maar is ook geschikt voor machinale afgifte

3M ™ Flatback Tape 2525 wordt gebruikt voor vastzetten of afplaktoepassingen waar sterke hechting, hoge temperatuur vermogen, een erg sterke rug en hoge zichtbaarheid nodig is.

De oranje achterkant helpt bij het identificeren van splitsingen in beweging 3M™ Performance Flatback Tape 2525 kan worden gebruikt voor toepassingen in papierfabrieken, verwerkingsfabrieken en productiefaciliteiten waar een gekleurde rug gewenst is. Deze tape heeft uitstekende hechtings- en rugsterkteniveaus en is bestand tegen vochtige omstandigheden. Het is ook bestand tegen temperaturen van 149 graden Celsius gedurende maximaal een uur. Aanbevolen toepassingen - Kan worden gebruikt in veel toepassingen voor vasthouden, maskeren en splitsen waar een goed zichtbare tape gewenst is - Het kan ook worden gebruikt voor verschillende soorten kant- en bindtoepassingen 3M™ Performance Flatback Tape 2525 wordt niet aanbevolen voor buitentoepassingen of langdurige blootstelling aan zonlicht, aangezien tape erg moeilijk te verwijderen kan zijn.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M