3M™ Transfer Tape 9471LE

  • 3M ID 7100104795

Transfertape 300LSE van 58 µm. Uitstekende hechting op ondergronden met een lage oppervlakte-energie, waaronder poedercoatings en kunststoffen zoals polypropyleen (PP)

Hecht goed op licht vettige metalen en materialen met een hoge oppervlakte-energie, en is daarmee geschikt om ongelijksoortige ondergronden te hechten

De kleeflaag biedt uitstekende houdkracht en gaat omkrullen tegen

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Transfertape 300LSE van 58 µm. Uitstekende hechting op ondergronden met een lage oppervlakte-energie, waaronder poedercoatings en kunststoffen zoals polypropyleen (PP)
  • Hecht goed op licht vettige metalen en materialen met een hoge oppervlakte-energie, en is daarmee geschikt om ongelijksoortige ondergronden te hechten
  • De kleeflaag biedt uitstekende houdkracht en gaat omkrullen tegen
  • Goede bestendigheid tegen industriële en huishoudelijke chemicaliën, vocht en luchtvochtigheid
  • De ideale universele oplossing voor het hechten en assembleren van allerlei materialen
  • Voldoet aan een breed scala aan normen voor fabrieken en de auto-industrie

3M™ Transfertape 9471LE bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm 300LSE van 58 µm op een liner van verdicht kraftpapier nr. 58 van 107 µm.

Voor toepassingen die hoogwaardige prestaties vereisen, gebruikt u onze veelzijdige 3M™ Transfertape 9471LE. Deze toonaangevende tape hecht kunststoffen in verschillende toepassingen in allerlei industrieën. Hij biedt goede bestendigheid tegen luchtvochtigheid, vocht en chemische stoffen, en levert bovendien krachtige prestaties bij een groot temperatuurbereik (van -40 °C tot 148 °C). De tape heeft een zeer hoge initiële hechting en de hechtsterkte neemt toe na verloop van tijd en bij een hogere temperatuur. Deze tape wordt geleverd op een liner die ideaal is voor roterende stanstoepassingen. De tape is onderdeel van de productreeks 3M™ Krachtige Acrylaatlijm 300LSE en wordt vervaardigd in een oplosmiddelvrij productieproces. 3M™ Transfertape 9472FL voldoet aan de UL 969-norm (referentiebestand PGGU2.MH26206).

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen