3M™ Transfer Tape 950EK

  • 3M ID 7000048838
  • UPC 00021200404887

Transfertape van 132 µm met een liner van rekbaar kraftpapier nr. 78. Voor allerlei materialen. Krachtige acrylaatlijm 300.

Goed bestand tegen uv-straling. Goed bestand tegen chemische stoffen. Ideaal voor materialen met hoge en lage oppervlakte-energie.

Universele transfertape voor het krachtig hechten van verschillende dunne materialen. Bij uitstek geschikt voor allerlei vergelijkbare en ongelijksoortige materialen, waarbij een krachtige lijm met een hoge initiële hechting vereist is. Splitsing van folie, textiel en vergelijkbare materialen. Lamineren van schuimrubber, foto's, textiel, metalen of kunststof naambordjes.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Transfertape van 132 µm met een liner van rekbaar kraftpapier nr. 78. Voor allerlei materialen. Krachtige acrylaatlijm 300
  • Goed bestand tegen uv-straling. Goed bestand tegen chemische stoffen. Ideaal voor materialen met hoge en lage oppervlakte-energie
  • Universele transfertape voor het krachtig hechten van verschillende dunne materialen. Bij uitstek geschikt voor allerlei vergelijkbare en ongelijksoortige materialen, waarbij een krachtige lijm met een hoge initiële hechting vereist is. Splitsing van folie, textiel en vergelijkbare materialen. Lamineren van schuimrubber, foto's, textiel, metalen of kunststof naambordjes
  • Splitsing van folie, textiel en vergelijkbare materialen. Lamineren van schuimrubber, foto's, textiel, metalen of kunststof naambordjes
  • Dikkere variant van 927

3M™ Zelfklevende transfer tape 950EK is een 300 hoge sterkte acrylkleefstof op een 152 μm # 78 uitrekbare kraftpaper liner.

Gebruik 3M™ Transfertape 950 voor het krachtig hechten van allerlei dunne materialen, waarbij een krachtige lijm met een hoge initiële hechting nodig is. Onze tape is gemaakt voor universeel gebruik en is goed bestand tegen uv-straling en chemische stoffen. Hij hecht ondergronden met een hoge en lage oppervlakte-energie, getextureerde kunststoffen, schuimrubber, textiel en gecoat papier. De tape bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm op een liner van verdicht kraftpapier. Hij is geschikt voor het splicen van folies en textiel, en het lamineren van schuimrubber, foto's, textiel, metaal en kunststof naambordjes.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen