3M™ Transfer Tape Met Dubbele Liner 7952MP

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Variant van 3M Transfertape 467MP met dubbele liner van 58 µm op 58lb-kraftpapier met polyestercoating.

Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Buitengewone hittebestendigheid en afschuifsterkte. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen. Geen geknoei. Gemakkelijk te stansen. Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes.

Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Voor een gladde afwerking van grafische overlays.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 3MB)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Variant van 3M Transfertape 467MP met dubbele liner van 58 µm op 58lb-kraftpapier met polyestercoating
  • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Buitengewone hittebestendigheid en afschuifsterkte. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen. Geen geknoei. Gemakkelijk te stansen. Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes
  • Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Voor een gladde afwerking van grafische overlays
  • Voor het aanbrengen van grafische elementen en het bevestigen van naambordjes, en voor een gladde afwerking van grafische overlays
  • Uitstekende bestendigheid tegen uv-straling, vocht, hitte en oplosmiddelen
  • Voor gebruik in industriële verbindingen

3M™ Transfertape met dubbele liner 7952MP bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm 200MP van 58 µm op een dubbele liner van kraftpapier nr. 58 van 107 µm met polyestercoating.

Kies 3M™ Transfertape met dubbele liner 7952MP voor uitstekende bestendigheid tegen uv-straling, vocht, hitte en oplosmiddelen. Onze tape is ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes, en voor een gladde afwerking van grafische overlays.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen