3M™ Transfer Tape 9672LE

  • 3M ID 7100104775

Uitstekende hechting op ondergronden met een lage oppervlakte-energie, waaronder poedercoatings en kunststoffen zoals polypropyleen (PP)

Hecht goed op metalen en materialen met een hoge oppervlakte-energie, en is daarmee geschikt om ongelijksoortige ondergronden te hechten

De kleeflaag biedt uitstekende houdkracht en gaat omkrullen tegen

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Uitstekende hechting op ondergronden met een lage oppervlakte-energie, waaronder poedercoatings en kunststoffen zoals polypropyleen (PP)
  • Hecht goed op metalen en materialen met een hoge oppervlakte-energie, en is daarmee geschikt om ongelijksoortige ondergronden te hechten
  • De kleeflaag biedt uitstekende houdkracht en gaat omkrullen tegen
  • Goede bestendigheid tegen industriële en huishoudelijke chemicaliën, vocht en luchtvochtigheid

Onze 3M™ Zelfklevende transfer tape 9672LE is een veelzijdige, 127 μm transfer tape op een bedrukte reliëf papieren liner. Met 3M™ 300LSE acryllijm heeft deze tape een lange en bewezen geschiedenis van het verbinden van een grote verscheidenheid aan vergelijkbare en ongelijke materialen zoals metalen, de meeste kunststoffen, glas, papier en geverfde oppervlakken.

Veelzijdige, toonaangevende prestaties Voor toepassingen die hoogwaardige prestaties vereisen en een dikker profiel dan onze tapes van 0,05 mm (2 mil), gebruikt u onze veelzijdige 3M™ Transfertape 9672LE. Deze toonaangevende tape hecht kunststoffen in verschillende toepassingen in allerlei industrieën. Hij biedt goede bestendigheid tegen luchtvochtigheid, vocht en chemische stoffen, en levert bovendien krachtige prestaties bij een groot temperatuurbereik. De tape heeft een zeer hoge initiële hechting en de hechtsterkte neemt toe na verloop van tijd en bij een hogere temperatuur. Deze tape wordt geleverd op een bedrukte liner van 83lb-kraftpapier met polyestercoating en is ideaal voor omzet- en roterende stanstoepassingen. De liner is dikker, waardoor deze gemakkelijker verwijderd kan worden. De tape is onderdeel van de productreeks 3M™ Krachtige Acrylaatlijm 300LSE en wordt vervaardigd in een oplosmiddelvrij productieproces. 3M™ Transfertape 9672LE voldoet aan de UL 969-norm (referentiebestand PGGU2.MH26206). Aanbevolen toepassingen Assembleren van consumentenelektronica zoals telefoons, tablets en wearables Assembleren van industriële elektronica zoals workstations Hechten van kunststoffen in allerlei industrieën Assembleren van allerlei auto-onderdelen Bevestigen en assembleren van onderdelen op huishoudelijke apparaten Fabriceren van medische apparatuur en instrumenten Algemene industriële toepassingen zoals het bevestigen van sierstrips Uitstekende hechting op allerlei oppervlakken De productreeks 3M™ Krachtige Acrylaatlijm 300LSE is ontworpen voor een zeer hoog hechtvermogen op de meeste oppervlakken, waaronder allerlei vergelijkbare en ongelijksoortige materialen. Hieronder vallen de meeste kunststoffen, metalen, glas, papier en geverfde oppervlakken. De tape heeft biedt een goede bestendigheid tegen chemische stoffen, oplosmiddelen, luchtvochtigheid en vocht. Deze lijm werkt bij temperaturen tot 300 °F/148 °C. Wat zijn transfertapes? Transfertapes zijn dubbelzijdige tapes die bestaan uit een uniforme laag van drukgevoelige lijm.

Typische Eigenschappen