1. Nederland
  2. Alle 3M Producten
  3. Tapes
  4. Plak-, monteer- en transfertapes
  5. Zelfklevende transfertapes
  6. 3M™ Transfer Tape 9453LE, Transparant, 0.09 mm, Configurabele rollenen

3M™ Transfer Tape 9453LE, Transparant, 0.09 mm, Configurabele rollenen

  • 3M ID 7100104797

Uitstekende hechting op substraten met lage oppervlakte-energie, inclusief poedercoatings en kunststoffen zoals polypropyleen (PP)

Hoge hechting op metalen en materialen met een hoge oppervlakte-energie, waardoor het geschikt is voor het verlijmen van ongelijke ondergronden.

De kleeflaag biedt uitstekende houdkracht en gaat omkrullen tegen

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Uitstekende hechting op substraten met lage oppervlakte-energie, inclusief poedercoatings en kunststoffen zoals polypropyleen (PP)
  • Hoge hechting op metalen en materialen met een hoge oppervlakte-energie, waardoor het geschikt is voor het verlijmen van ongelijke ondergronden
  • De kleeflaag biedt uitstekende houdkracht en gaat omkrullen tegen
  • Goede bestendigheid tegen industriële en huishoudelijke chemicaliën, vocht en luchtvochtigheid

De 3M™ Dragerloze Lamineer Tape 9453LE is een veelzijdige, in de markt bewezen, 3,5 mil (0,9 mm) transfer tape op een bedrukte reliëf papieren liner. Met 3M™ 300LSE acryllijm heeft deze tape een lange en bewezen geschiedenis van het betrouwbaar hechten van verschillende en ongelijke materialen zoals metalen, de meeste kunststoffen, glas, papier en geverfde oppervlakken.

Uitstekende hechting op ondergronden met lage oppervlakte-energie, inclusief poedercoatings en kunststoffen zoals polypropyleen (PP). Hoge hechting op metalen en materialen met een hoge oppervlakte-energie, waardoor het geschikt is voor het verlijmen van ongelijke ondergronden. Lijm biedt uitstekende houdkracht en anti-lift eigenschappen. Goede weerstand tegen industriële chemicaliën, consumentenchemicaliën, vocht en vochtigheid. Ideale oplossing voor universele bevestiging en assemblages van een breed scala aan materialen. Voldoet aan een breed scala aan automotive- en OEM-specificaties. Deze 3M™ Lamineertape is een voorbeeld van een product dat wordt geproduceerd via een productieproces zonder oplosmiddelen. De aanschaf van deze tape in plaats van een tape die is gemaakt met behulp van een productieproces op basis van oplosmiddelen, kan leiden tot reducties van de uitstoot van broeikasgassen die door uw bedrijf kunnen worden mee geteld, scope 3, reductie van broeikasgassen categorie 1. Scope 3-emissies zijn alle indirecte emissies die voorkomen in de waardeketen van het rapporterende bedrijf, inclusief zowel stroomopwaartse als stroomafwaartse emissies.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen