3M™ Transfer Tape Y9417

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Flying splices in hogesnelheidsprocessen met de meeste papiersoorten, zoals kranten, papier met kleicoating en geribd papier.

Het splicen van folies en stoffen. Het bevestigen van labels of aanwijzingen op flessen. Het lamineren van schuimrubber of foto's. Het bevestigen van metalen of kunststof naambordjes. Het starten van rollen.

Het bevestigen van promotiemateriaal zoals posters enz. Het bevestigen van printplaten van rubber of fotopolymeren. Het hersluitbaar maken van plastic zakjes. Verschillende toepassingen die een hoge initiële hechting, gemakkelijk te verwijderen liner en een dunne, langdurige hechting vereisen.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Flying splices in hogesnelheidsprocessen met de meeste papiersoorten, zoals kranten, papier met kleicoating en geribd papier
  • Het splicen van folies en stoffen. Het bevestigen van labels of aanwijzingen op flessen. Het lamineren van schuimrubber of foto's. Het bevestigen van metalen of kunststof naambordjes. Het starten van rollen
  • Het bevestigen van promotiemateriaal zoals posters enz. Het bevestigen van printplaten van rubber of fotopolymeren. Het hersluitbaar maken van plastic zakjes. Verschillende toepassingen die een hoge initiële hechting, gemakkelijk te verwijderen liner en een dunne, langdurige hechting vereisen
  • Geschikt voor het lijmen van papierrollen, montage van indentificatieplaten en sluiten van plastic zakken
  • Verlijmen van verschillende materialen zoals metalen, glas, hout, papier, verf en vele kunststoffen

3M™ 9417 is een permanente lijm in die zin dat het niet wordt afgebroken wanneer het bij normaal gebruik tussen twee ondoorlatende oppervlakken wordt ingeklemd. Is zeer geschikt voor het verlijmen van een breed scala aan vergelijkbare en ongelijke materialen zoals metalen, glas, hout, papier, verf en vele kunststoffen.

Deze lijm lekt niet door bij de meeste papiersoorten, waardoor de kans op verkleuringen in bedrijfsformulieren, posters enz. beperkt blijft.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen