3M™ Transfer Tape Met Dubbele Liner 7955MP

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Variant van 3M Transfertape 468MP met dubbele liner van 132 µm op 58lb-kraftpapier met polyestercoating.

Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Buitengewone hittebestendigheid en afschuifsterkte. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen. Geen geknoei. Gemakkelijk te stansen. Voor gebruik in selectieve stansprocessen. Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes.

Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Voor een gladde afwerking van grafische overlays. Voor selectieve stansprocessen.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 3MB)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Variant van 3M Transfertape 468MP met dubbele liner van 132 µm op 58lb-kraftpapier met polyestercoating
  • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Buitengewone hittebestendigheid en afschuifsterkte. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen. Geen geknoei. Gemakkelijk te stansen. Voor gebruik in selectieve stansprocessen. Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes
  • Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Voor een gladde afwerking van grafische overlays. Voor selectieve stansprocessen
  • Voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes, en voor een gladde afwerking van grafische overlays
  • Bestand tegen vocht, uv-straling en hoge temperaturen
  • Gemakkelijk te stansen en verwerken, dus geen geknoei

3M™ Transfertape met dubbele liner 7955MP bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm 200MP van 132 µm op een dubbele liner van kraftpapier nr. 58 van 107 µm met polyestercoating.

3M™ Transfertape met dubbele liner 7955MP is gemakkelijk te stansen en aan te brengen. Onze tape is ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en naambordjes, en voor een gladde afwerking van grafische overlays. Hij biedt uitstekende bestendigheid tegen vocht, uv-straling, oplosmiddelen en hitte.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen