1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Gereedschappen en apparatuur
 4. Houders en steunschijven
 5. 3M™ Finesse-it™ Roloc™ Zachte Steunschijf

3M™ Finesse-it™ Roloc™ Zachte Steunschijf

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Snelle bevestiging van 3M™ Hookit™ en Stikit™ schuurschijven voor gebruik op excentrische gereedschappen

De kleinere diameter maakt deze pad bij uitstek geschikt voor het bereiken van kleine of lastige plekken.

Ze zijn verkrijgbaar met schuim in verschillende dichtheden voor efficiënte egalisatie van lakfouten, ongeacht het type verf.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Snelle bevestiging van 3M™ Hookit™ en Stikit™ schuurschijven voor gebruik op excentrische gereedschappen
 • De kleinere diameter maakt deze pad bij uitstek geschikt voor het bereiken van kleine of lastige plekken
 • Ze zijn verkrijgbaar met schuim in verschillende dichtheden voor efficiënte egalisatie van lakfouten, ongeacht het type verf
 • 3M Roloc™ snelwisselsysteem voor snelle verwisseling van pads in finishingprocessen met meerdere stappen

3M™ Finesse-it™ Roloc™ schuurpads zijn voorzien van een schuimrug die de contouren volgt tijdens het schuren. Dankzij de kleinere diameter zijn onze schuurpads bij uitstek geschikt voor moeilijk bereikbare plekken. U kunt deze gebruiken als u de voorkeur geeft aan een schuurmachine boven handmatig schuren. Deze pads zijn verkrijgbaar met een Stikit™ of Hookit™ voorzijde.

Gebruik 3M™ Finesse-it™ Roloc™ schuurpads met gereedschap dat is uitgerust met het Roloc bevestigingssysteem. Dankzij de kleinere diameter zijn onze schuurpads bij uitstek geschikt voor het bereiken van kleine of lastige plekken. Deze pads zijn verkrijgbaar met een aantal verschillende dichtheden voor doeltreffende egalisatie van lakfouten, ongeacht het type verf. De pads zijn verkrijgbaar met een voorzijde waarmee 3M Hookit™ of Stikit™ schijven stevig op hun plaats worden gehouden tijdens gebruik, maar ook snel en eenvoudig weer kunnen worden verwijderd. Gebruik deze accessoires als u de voorkeur geeft aan een schuurmachine boven handmatig schuren. Bovendien voorzien de pads in het gemak van het 3M Roloc TR snelwisselsysteem. 3M Roloc TR snelwisselschijven hebben plastic schroefdraad voor snelle en eenvoudige bevestiging op een 3M Roloc TR steunschijf (apart bestellen), zodat gebruikers de schijven met een eenvoudige draaibeweging kunnen verwisselen. Het Roloc TR systeem zorgt voor een stevige bevestiging van het uitgebreide aanbod aan Roloc schijven, zodat u snel van de ene toepassing naar de andere kunt gaan. Elke TR bevestigingsknop is voorzien van kleurcodering zodat u snel de juiste schijf kunt herkennen voor verschillende toepassingen.

Voorgestelde toepassingen
 • Voor het bereiken van kleine of lastige plekken
 • Biedt efficiënte egalisatie van lakfouten

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.