1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Handschuurmaterialen
 5. handpads
 6. Scotch-Brite™ Clean & Finish Handpad 7448+, 158 mm x 224 mm, S UFN

Scotch-Brite™ Clean & Finish Handpad 7448+, 158 mm x 224 mm, S UFN

 • 3M-productnummer 7448+
 • 3M ID 7100182555

Ultra Fine finishing levert beter resultaat dan staalwol

Efficiënt voor reinigen, blenden, voorbereiden en finishen op metaal, hout, kunststof en composieten

Presteert als staalwol van 00-kwaliteit zonder rafelen, roesten of versplinteren

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 135KB)

Details

Hoogtepunten
 • Ultra Fine finishing levert beter resultaat dan staalwol
 • Efficiënt voor reinigen, blenden, voorbereiden en finishen op metaal, hout, kunststof en composieten
 • Presteert als staalwol van 00-kwaliteit zonder rafelen, roesten of versplinteren
 • Reinigt metaal, composieten en andere materialen zonder het basismateriaal te veranderen
 • Flexibele pads passen zich aan onregelmatige oppervlakken aan en komen in hoekjes en nauwe ruimten zonder in te leveren op prestaties
 • Volloop- en warmtebestendig non-woven web biedt consistente finishresultaten gedurende de levensduur van de pad

Scotch-Brite™ Ultra Fine handpad 7448+ is speciaal ontwikkeld voor het voor- en nabewerken van metalen oppervlakken en voor de voorbereiding van ondergrond voor schilderen. In tegensteling tot fijn staalwol rafelen ze niet tijdens gebruik, roesten ze niet na gebruik en laten ze geen fijne metaalsplinters achter. Ze zijn flexibel en gaan lang mee.

Gebruik Scotch-Brite™ Ultra Fine handpad 7448+ in plaats van fijne staalwol voor het voor- en nabewerken van metalen oppervlakken en voor de voorbereiding van ondergrond voor schilderen. Onze grijze pads zijn ontwikkeld om schoner en langer te werken dan staalwol en in tegenstelling tot staalwol rafelen ze niet tijdens gebruik, roesten ze niet na gebruik en laten ze geen fijne metaalsplinters achter. Scotch-Brite Ultra Fine pads zijn gevuld met dicht gestrooide siliciumcarbide schuurkorrels, een zeer scherp synthetisch materiaal dat meestal wordt gebruikt in toepassingen met weinig druk, zoals bij verfvoorbereiding. De dicht opeen geplaatste partikels leveren een consistente, uniforme schurende werking gedurende de hele levensduur van de pad en het mineraal valt sneller uiteen dan aluminiumoxide voor een superieure finish. Ze zijn ontwikkeld voor gebruiksgemak en komen in krappe hoekjes en oppervlakken met kleine details, zonder de omvang van het basismateriaal te veranderen. Gebruik ze voor reinigen, finishen en polijsten zonder dat u ze hoeft aan te passen, om te draaien of te vervangen halverwege de taak. Onze veelzijdige handpads zijn een goede toevoeging voor de gereedschapskist van iedere werkplaats en kunnen handmatig worden gebruikt, gecombineerd met een handpadblok of op een lijn-schuurmachine worden gebruikt zodat u sneller kunt werken op grotere gedeelten. Schuursponsjes van Scotch-Brite zijn unieke surface conditioning-producten bestaande uit schuurkorrels die zijn opgenomen in non-woven nylon vezels. Doordat schuurkorrels worden gecombineerd met non-woven materiaal ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de hele productlevensduur van de pad. Het open webmateriaal blijft koel tijdens gebruik en is volloopbestendig, waardoor de schuurmineralen hoog blijven presteren doordat de nylon vezels minder snel verstopt raken.

Voorgestelde toepassingen
 • Gebruik voor reinigen, blenden, voorbereiden en finishen op metaal, hout, kunststof en composieten

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen