3M™ Scotch-Weld™ Geurarme acrylaatlijm DP810

  • 3M ID B40066455

Geurarme lijm is ideaal voor elke omgeving waarin zware dampen of ontvlambaarheid een probleem vormen

Biedt hoge afschuif- en afpelsterkte en is heavy-duty voor schokbestendigheid

Verwerkingstijd van 10 minuten en verwerkingssterkte binnen 20 minuten

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Geurarme lijm is ideaal voor elke omgeving waarin zware dampen of ontvlambaarheid een probleem vormen
  • Biedt hoge afschuif- en afpelsterkte en is heavy-duty voor schokbestendigheid
  • Verwerkingstijd van 10 minuten en verwerkingssterkte binnen 20 minuten
  • Hecht licht vettige metalen met minimale oppervlaktevoorbereiding
  • Hecht de meeste kunststoffen, composieten en metalen

De 3M™ Scotch-Weld™ Geurarme acrylaatlijm DP810 is een heavy-duty tweecomponenten acrylaatlijm die bij kamertemperatuur uithardt en die speciaal geformuleerd is voor het hechten van licht vettige metalen, kunststoffen en andere oppervlakken. Doordat 3M™ Scotch-Weld™ DP810 Acrylaatlijm geurarm en niet brandbaar is, draagt het bij tot een veiligere werkomgeving dan met gebruikelijke acrylaatlijmen.

Wanneer u lijm in een Duo-Pak (DP) gebruikt, kunt u 3M doseerapparatuur overwegen als een handig hulpmiddel om nauwkeurig lijm af te meten, te mengen en te doseren. Biedt hoge afschuif- en pelsterkte en is heavy-duty voor schokbestendigheid Deze unieke acryllijm heeft een hoge afschuif- en pelsterkte en een goede schokbestendigheid, voor een duurzaamheid die geschikt is voor veeleisende eindgebruikstoepassingen. Veiliger, sneller en efficiënter werken: dit zijn slechts enkele voordelen van onze 3M™ Scotch-Weld™ Geurarme acryllijm DP810. De lijm hecht op verschillende ondergronden, uiteenlopend van metalen en composieten tot vele kunststoffen en zelfs nylon. De acryllijm hardt uit tot een bruine of zwarte kleur. Aanbevolen toepassingen Sportartikelen (hechten van metaal op metaal, metaal op kunststof) Productie van witgoed (metaal op metaal, metaal op glas) Montage van elektronicabehuizingen Verwerkingstijd van 10 minuten en verwerkingssterkte binnen 20 minuten Met een mengverhouding van 1:1 biedt de 3M™ Scotch-Weld™ Geurarme acryllijm DP810 een verwerkingstijd van 10 minuten, zodat u tijd hebt om onderdelen te positioneren voordat de lijm uithardt. De lijm bereikt binnen ongeveer 20 minuten de verwerkingssterkte en is volledig uitgehard binnen 8-24 uur (bij 22 °C / 72 °F). (Opmerking: overmatige lijm die is blootgesteld aan lucht rondom de hechtlijnen kan tot 48 uur kleverig blijven.) De 3M™ Scotch-Weld™ Geurarme acryllijm DP810 is goedgekeurd conform UL 746C betreffende het gebruik van polymere materialen in elektrische uitrusting. Makkelijk lijmen met acryl Acryllijmen, waarnaar vaak wordt verwezen als epoxylijmen, zijn tweecomponentenlijmen die uitstekende hechtsterkte en duurzaamheid bieden, hoewel de hechting in sommige gevallen iets lager kan zijn dan bij traditionele tweecomponenten epoxylijmen. Acryllijmen hebben echter verschillende eigenschappen waardoor ze makkelijker in gebruik zijn, bijvoorbeeld door een veel kortere uithardingstijd, een hogere tolerantie voor vettige of niet-voorbereide hechtoppervlakken en de mogelijkheid om tal van verschillende materialen te lijmen, waaronder vrijwel alle kunststoffen. Nieuwere acrylaatlijmformules zijn stabiel bij kamertemperatuur en hebben een gemiddelde houdbaarheidsperiode.

Typische eigenschappen

Hulpmiddelen