3M™ Dynamic Mixing System mondstuk, rood, 50601

 • 3M ID 7000034425
 • UPC 04046719297153

Meng componenten zonder lucht in te brengen met de actieve mengactie van het mondstuk

Minder verspilling door de geringe lengte van het mondstuk

Patronen kunnen gemakkelijk worden vast- en losgeklikt

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Meng componenten zonder lucht in te brengen met de actieve mengactie van het mondstuk
 • Minder verspilling door de geringe lengte van het mondstuk
 • Patronen kunnen gemakkelijk worden vast- en losgeklikt
 • Breng het materiaal direct op het reparatiegebied aan

Mengmondstuk voor 3M Dynamic Mixing System. Het actieve mengproces zorgt dat de materialen volledig worden vermengd, en de beperkte lengte van het mondstuk garandeert een minimale verspilling. Met de DMS-mondstukken van 3M brengt u plamuur voor carrosserieherstel sneller aan op het te repareren onderdeel dan met enige andere combinatie van een handmatig spuitpistool en een statisch mengmondstuk.

Meng de componenten zonder lucht in te brengen met het speciale mondstuk van het 3M™ Dynamic Mixing System. Ons mondstuk dat kan worden vast- en losgeklikt, beschikt over een actieve mengactie waarbij de componenten worden vermengd zonder dat er lucht in het mengsel komt. Het brengt het plamuur sneller aan dan mogelijk zou zijn met enige combinatie van een handmatig spuitpistool en een statisch mengmondstuk. Het Dynamic Mixing System-mondstuk maakt deel uit van ons unieke Dynamic Mixing System (DMS). U brengt afdichtmiddel aan wanneer en waar dit nodig is, door de bedieningshendel in te trekken. Geen geknoei met handmatig mengen, minder afvalmateriaal en minder schoonmaaktijd. Doordat u de juiste hoeveelheid plamuur gebruikt en ook minder plamuur verbruikt, bespaart u materiaal en tijd.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.