3M™ Inwendige beschermingswas

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Eenvoudig te gebruiken

Snel aan te brengen

Handige binnenbescherming tegen roest

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Snel aan te brengen
  • Handige binnenbescherming tegen roest
  • Verkrijgbaar in 2 varianten voor toepassingsspecifieke eigenschappen

Met 3M™ Inwendige beschermingswas krijgt u duurzame roestwering. 3M™ Inwendige beschermingswas – Oranje dringt door in gaten en langs lasnaden voor een uitstekende roestwering. Te gebruiken als een spuitbus of met een spuitpistool. 3M™ Inwendige beschermingswas - transparant heeft een dikke stroperigheid en wordt voornamelijk gebruikt voor motorcompartimentruimten of andere plaatsen waar toegankelijke delen van blank metaal moeten worden beschermd, d.w.z. de was kan worden gebruikt voor gedeelten die geen capillaire actie vereisen.

Geef de binnenzijde van autocarrosseriedelen een beschermende coating met 3M™ Inwendige beschermingswas (oranje). Onze inwendige was dringt door onder vocht, is bestand tegen zout en blijft flexibel. Het product is verkrijgbaar als spuitbus of met een spuitpistool. 3M™ Inwendige beschermingswas – oranje heeft een lichte samenstelling en wordt doorgaans gebruikt voor kokerbalken, de binnenzijde van zijpanelen en dorpelgedeelten waar capillaire actie vereist is. 3M™ Inwendige beschermingswas - transparant heeft een dikke stroperigheid en wordt voornamelijk gebruikt voor motorcompartimentruimten of andere plaatsen waar toegankelijke delen van blank metaal moeten worden beschermd, d.w.z. de was kan worden gebruikt voor gedeelten die geen capillaire actie vereisen.

Hulpmiddelen

Gerelateerde producten

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M