1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Gereedschappen en apparatuur
 4. Lijmpistolen
 5. Handmatige lijmpistolen
 6. 3M™ Inwendige beschermingswas Plus set aanbrengbuisjes, 8851WK

3M™ Inwendige beschermingswas Plus set aanbrengbuisjes, 8851WK

 • 3M ID 7100088894
 • UPC 00051135088517

Het aanbrengbuisje stelt automonteurs in staat inwendige beschermingswas aan te brengen op moeilijk te bereiken plekken

De set wordt geleverd met drie buislengtes voor flexibele aanbrengmogelijkheden

De set wordt geleverd met drie buislengtes voor flexibele aanbrengmogelijkheden (20 cm, 61 cm, 86 cm)

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 516KB)

Details

Hoogtepunten
 • Het aanbrengbuisje stelt automonteurs in staat inwendige beschermingswas aan te brengen op moeilijk te bereiken plekken
 • De set wordt geleverd met drie buislengtes voor flexibele aanbrengmogelijkheden
 • De set wordt geleverd met drie buislengtes voor flexibele aanbrengmogelijkheden (20 cm, 61 cm, 86 cm)
 • Het product voldoet aan de OEM-normen voor reparatie van voertuigen
 • Het aanbrengbuisje is ontworpen voor gebruik met 3M™ Cavity Wax Plus - onderdeelnummer 08852 (wordt afzonderlijk verkocht)

Met het Aanbrengbuisje voor 3M™ Cavity Wax Plus kunnen automonteurs de 3M™ Cavity Wax Plus (wordt afzonderlijk verkocht) aanbrengen op moeilijk te bereiken plekken. De set bevat aanbrengbuisjes in drie verschillende lengtes, die carrosseriewerkers helpen de beschermende coating aan te brengen op kritische plaatsen. Het gebruik van beschermingswas in "holle"ruimtes wordt aanbevolen als auto's worden gerepareerd.

Het Aanbrengbuisje voor 3M™ Cavity Wax Plus 8851WK voorkomt het begin van corrosie op verborgen plekken Ter bescherming van inwendige en blinde ruimtes van een voertuig helpt het Aanbrengbuisje voor 3M™ Cavity Wax Plus het materiaal aan te brengen op moeilijk bereikbare plekken. Het aanbrengbuisje bestaat uit een spuitmond die past op de spuitbus, en dunne aanbrengbuizen in lengtes van 20 cm, 61 cm en 86 cm. De buis van 20 cm zorgt ervoor dat een krachtige stroom beschermingswas over afdichten en verbindingen spoelt. De buizen 61 cm en 86 cm zorgen voor een uniform 360° spuitpatroon om een maximale dekking te verzekeren. Het aanbrengbuisje helpt u de juiste hoeveelheid beschermende spray aan te brengen binnen in onderste carrosseriepanelen, deurstijlen, in constructiedelen, framebalken en andere verborgen plaatsen met nauwe toleranties. Ook helpt het te zorgen voor een juiste stroming en vochtafvoer voor constante en uniforme bescherming. Het belang van de bescherming van inwendige holtes Als inwendige en blinde ruimtes onbeschermd blijven, kunnen zich roest en corrosie ontwikkelen en ongemerkt groeien. Doordat dit uit het zicht gebeurt, kan de corrosie zich verspreiden en ernstige en dure schade veroorzaken aan de autocarrosserie. Inwendige holtes vormen ook een groter risico voor het verzamelen van vocht dat de ontwikkeling van corrosie kan stimuleren. Daarom wordt het aanbrengen van een product zoals inwendige beschermingswas aanbevolen voor het toevoegen van een beschermende laag. In feite roepen talloze OEM’s op corrosiebescherming te gebruiken bij de reparatie van een voertuig. 3M™ Cavity Wax Plus (wordt afzonderlijk van het aanbrengbuisje verkocht) is een zelfhelende corrosiebeschermingsspray voor de binnenkant van plaatwerk, framebalken en structurele omkastingen in autocarrosserieën. Dit product is geformuleerd voor luchtstroming, vochtafvoer en uniforme bescherming van reparaties. Het kan binnendringen in carrosseriedelen met nauwe toleranties en elimineert de noodzaak rommelige bulksprays te gebruiken. 3M™ Cavity Wax Plus kan worden gebruikt op alle ondergronden voor geavanceerde bescherming en voldoet aan de OEM-normen voor reparatie van voertuigen.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.

Vergelijkbare producten

Merken 3M™
Producttype Applicatorkit
Productvorm Applicator
Soort Apparatuur Applicator
Toepassing Bescherming van holtes, Corrosiepreventie, In de was zetten, Roestbescherming