3M™ Perfect-It™ Boat Wax

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Een uitstekende laatste stap voor elk proces waarbij een afwerking met was wordt aanbevolen

Bevat carnaubawas voor een briljante, pure wasfinish

Beschermt gelcoats, lak, glasvezel en metalen tegen de elementen

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

Details

Hoogtepunten
 • Een uitstekende laatste stap voor elk proces waarbij een afwerking met was wordt aanbevolen
 • Bevat carnaubawas voor een briljante, pure wasfinish
 • Beschermt gelcoats, lak, glasvezel en metalen tegen de elementen
 • Formule met vloeibare was is eenvoudig aan te brengen en af te vegen
 • Onderdeel van een complete serie 3M™ Perfect‐It™-producten voor gelcoat-afwerkingen

3M™ Perfect-It™ Boat Wax is de laatste, effectieve stap bij het bereiken van een werkelijk professionele scheepsafwerking. De combinatie van pure Braziliaanse carnaubawas, siliconen, polymeren en harsen zorgt voor een fantastische glans en biedt duurzame bescherming tegen weersinvloeden. De formule van vloeibare was is eenvoudig aan te brengen, zelfs op warme oppervlakken, en is veilig voor de gelcoat, de lak, glasvezel en metaal.

Voor een werkelijk professionele afwerking van boot- en andere oppervlakken met gelcoats, is onze 3M™ Perfect-It™ Boat Wax een briljante laatste stap: de formule bevat pure Braziliaanse carnaubawas, die bekend staat om zijn hardheid en briljante finish. Deze premium was biedt een gladde, uitzonderlijke hoogglansafwerking en vormt een duurzaam omhulsel dat het oppervlak beschermt tegen de weersinvloeden. De was is ideaal voor gelcoats, maar kan tevens veilig worden gebruikt op lak, glasvezel en metalen. Deze vloeibare was kan spoorloos en eenvoudig worden afgeveegd en kan probleemloos worden gebruikt in alle klimaten. De 3M™ Perfect-It™ Gelcoat Finishing-producten worden gebruikt door professionele polijsters en eigenaren van voertuigen, en zijn uitermate geschikt voor zowel nieuwe als gebruikte boten, recreatievaartuigen en andere industriële gelcoat-oppervlakken. Deze producten worden stapsgewijs opgebracht voor steeds een betrouwbare afwerking, ongeacht of de behandeling uit één, twee of drie stappen bestaat. De kleurgecodeerde flessen voorkomen verkeerd gebruik in de werkplaats of het dok. De volledige serie specifieke 3M-producten voor gelcoats omvat 3M™ Perfect-It™ Boat Wash, 3M™ Perfect-It™ Heavy Cutting Compound, 3M™ Perfect-It™ Medium Cutting Compound + Wax en 3M™ Perfect-It™ Boat Wax. Dit assortiment producten is ideaal voor een hoogwaardige gelcoat-afwerking bij boten, recreatievaartuigen en andere industriële toepassingen.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.