Scotch® Fine Line Tape 4737T

 • 3M ID B40067045

Geeft een mooie overgang in de lak.

Makkelijk te vormen in bochten voor de mogelijkheid om rechte lijnen te creëren

Hittebestendige vinyl rug zorgt voor tijdsbesparing omdat de tape in een geheel verwijderd kan worden

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Geeft een mooie overgang in de lak
 • Makkelijk te vormen in bochten voor de mogelijkheid om rechte lijnen te creëren
 • Hittebestendige vinyl rug zorgt voor tijdsbesparing omdat de tape in een geheel verwijderd kan worden
 • Een soepele afwikkeling verdeelt zich gelijkmatig en heeft minder kans op afbreken van de rol
 • Type 400 spindeldichtheid polyolefine bevestiger past bij type 170 of 250

Scotch® Fine Line Tape 4737T is bestand tegen hoge temperaturen en is ideaal voor fijne strakke verflijnen en meerkleurenwerk. Alleen voor binnen gebruik.

Om de scherpst mogelijke verflijnen te creëren, biedt onze Scotch® High Temperature Fine Line Tape 4737 een stevige blauwe aanpasbare vinylrug die is ontworpen voor uniforme rekbaarheid en rubberen kleefstof om het doorsijpelen van verf tot een minimum te beperken. Deze vinyltape kan zich uitrekken en hechten rond scherpe bochten en kan met succes worden gebruikt met de meeste verfsystemen op oplosmiddel- of waterbasis en zorgt voor een uitstekende kleurscheiding dankzij de dunheid van de tape. Toepassingsideeën: Ideaal voor de OEM-industrie voor transport voor het maskeren van metalen en plastic oppervlakken met verf Scotch® High Temperature Fine Line Tape 4737 is voorzien van een hittebestendige vinylrug die gemakkelijk uit één stuk kan worden verwijderd om productietijd te besparen. De gecombineerde vinylrug en rubberen kleefstof werken met moderne bakcycli op hoge temperatuur tot 149 °C gedurende 30 minuten om stevig te blijven en schoon te verwijderen met minimale lijmresten. Alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis. Mag niet worden blootgesteld aan blootstelling aan de buitenlucht."

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.