3M™ Smooth Transition Tape

  • 3M ID 7000000459
  • UPC 50051131068006,00051131068001

Vermijd harde verflijnen

Laat zich eenvoudig en snel aanbrengen en verwijderen

Geeft een geleidelijke overgang als resultaat, geen harde verflijn bij het repareren van aanrijdingsschade

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Vermijd harde verflijnen
  • Laat zich eenvoudig en snel aanbrengen en verwijderen
  • Geeft een geleidelijke overgang als resultaat, geen harde verflijn bij het repareren van aanrijdingsschade
  • Het ontwerp met centrale hechting laat de verf soepel onder de taperanden lopen
  • Minimaliseert herbewerking voor snellere doorlooptijden

3M™ Smooth Transition Tape is een snelle, eenvoudige manier om extra werk te vermijden dat wordt veroorzaakt door harde verflijnen. Het is speciaal ontworpen om geleidelijke overgangen te creëren tussen bestaande finishes: een verhoogde, centrale richel bevat kleefmiddel, terwijl de lak op natuurlijke wijze onder de randen sijpelt voor bijna onzichtbare verflijnen.

3M™ Smooth Transition Tape zorgt voor een feilloze afwerking bij het afplakken en lakken van onderdelen, zoals portieropeningen, zijpanelen en kronkelende lijnen. Deze tape is eenvoudig aan te brengen en kost niet meer moeite tijdens het voorbereidingsproces. Breng de tape eenvoudig aan bovenop de standaard maskeerproducten die worden gebruikt om de omgeving van de reparatieplek te beschermen om zo een geleidelijke verfrand te creëren. 3M™ Smooth Transition Tape is 7 mm (1/4 inch) breed en bevat een verhoogde richel die de enige hechtlaag vormt op het oppervlak. Door de verhoogde vrije ruimte van de tape kan primer of lak natuurlijk binnensijpelen tijdens het spuiten. Hierdoor wordt een bijna onzichtbare verflijn gecreëerd tussen de bestaande coating en de nieuwe, zonder extra inspanningen van de autolaktechnicus. Ook is er hierdoor veel minder potentieel voor extra werk in vergelijking met traditionele systemen met tape en papier of systemen waarbij de tape wordt gevouwen. 3M™ Smooth Transition Tape is ook bij uitstek geschikt voor het aanbrengen van antisteenslagcoating.

Typische eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M