3M™ Wollen Poetsvacht, 203 mm, 05704

 • 3M ID 7100015405
 • UPC 00051131057043

Verwijder schuurkrassen en andere lakbeschadigingen

Compoundpad met snelle snijwerking

Ongetwijnde samenstelling van wollen garens biedt een betere verwerking op grote oppervlakken

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Verwijder schuurkrassen en andere lakbeschadigingen
 • Compoundpad met snelle snijwerking
 • Ongetwijnde samenstelling van wollen garens biedt een betere verwerking op grote oppervlakken
 • Ontwikkeld voor gebruik met het 3M™ Hookit™-bevestigingssysteem

Gebruik de 3M™ Wollen compoundpad met 3M-compounds en -bevestigingssystemen voor polijsten met compound op lakken, blanke en composietoppervlakken. Kies uit 100% wol of een fijnere combinatie van 60/40 wol, voor uiteenlopende taken. Te gebruiken met ons Hookit™ bevestigingssysteem voor snel wisselen van pads. Voor een vlekkeloze afwerking.

Met de 3M™ Wollen compoundpad bent u verzekerd van een vlekkeloze afwerking en efficiënt polijsten op lakken, blanke en composietoppervlakken. Onze compoundpad is ontworpen voor eenvoudig gebruik met 3M-compounds en -bevestigingssystemen, voor efficiëntie en een uitstekend resultaat. Kies uit 100% wol of een fijnere combinatie van 60/40 wol, zoals vereist voor uw taak. Onze dubbelzijdige pads met ongetwijnde wollen garens beschikken over een stijve, duurzame kern die de wollen schuurmiddelen ondersteunt tijdens vlakke of agressieve compoundprocessen. De vollere pad biedt een goede verwerking op grotere oppervlakken. Met de 3M™ Adapter 05710 kan deze opschroefbare pad probleemloos worden bevestigd op excentrische schuurmachines en andere elektrische gereedschappen. Gebruik onze enkelzijdige pad met wolmix voor het verder afwerken van correcties aan fouten in de laklaag tijdens het polijsten van de autocarrosserie. De pad is ontworpen voor gebruik met ons Hookit™-bevestigingssysteem, een klittenbandsysteem voor de bevestiging op steunpads en bevestigingsplaten waarmee pads snel kunnen worden verwisseld, zodat u tijd bespaart. Al onze wollen compoundpads zijn speciaal ontworpen voor gebruik met ons Perfect-It™ lakcorrectiesysteem, voor hoge prestaties in alle stappen van het lakcorrectieproces. Dit systeem omvat schijven en pads voor het wegwerken van krassen, compounds, polijstmiddelen en reinigingsmiddelen.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.

Vergelijkbare producten

Aantal zijden 2
Bevestigingswijze Opschroefbaar
Grofte Grof
Materiaal Wolmengsel
Maximumsnelheid 4500 rpm
Merken 3M™
Oppervlaktestijl Glad
Productvorm Opwrijfpad
Toepassing Finishen, Oppervlakken repareren, Opwrijven & polijsten, Plamuren
Totale diameter (metrisch) 203 mm
Type Polijsten
Vorm Rond