3M™ Perfect-It™ Foam Polijstpad

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Kies voor de Hookit™- en Quick Connect-bevestigingssystemen van 3M voor probleemloos wisselen van pads

Voorkom spetters voor een sneller en schoner resultaat dankzij de schuimconstructie die het polijstmiddel vasthoudt

Verkrijgbaar met een diameter van niet meer dan 3 inch voor nauwkeurig werk in nauwe ruimten

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Kies voor de Hookit™- en Quick Connect-bevestigingssystemen van 3M voor probleemloos wisselen van pads
 • Voorkom spetters voor een sneller en schoner resultaat dankzij de schuimconstructie die het polijstmiddel vasthoudt
 • Verkrijgbaar met een diameter van niet meer dan 3 inch voor nauwkeurig werk in nauwe ruimten
 • Kernproduct binnen het 3M kleurgecodeerde compounding- en polijstproces

Gebruik 3M™ Perfect-It™ Foam compoundpads van voor het verfijnen van schuurkrassen en polijsten op lage snelheid voor hoge prestaties bij elke stap in het compoundproces. Te gebruiken als onderdeel van ons 3M™ Perfect-It™ Lakfinishsysteem voor efficiënter polijsten en betere eindresultaten.

Haal hoge prestaties bij elke stap van het compoundproces met onze 3M™ Perfect-It™ Foam compoundpads voor het verfijnen van schuurkrassen en swirls en voor polijsten op lage snelheid. Onze dubbelzijdige pads zijn ontworpen met oppervlaktepatronen in het schuim om meer compound vast te houden en wegslingeren te beperken. Voor meer contact met het oppervlak en meer efficiëntie zijn de enkelzijdige pads uitgerust met het Hookit™ bevestigingssysteem voor eenvoudig vervangen. Werken met uitgeharde, harde of medium finish lak, verwijderen van imperfecties, krasverwijdering of verfijnen van P1200 of fijnere schuurkrassen – zelfs in besloten ruimten. Onze dubbelzijdige 3M™ Perfect-It™ Foam compoundpads hebben een middenlaag voor extra duurzaamheid. Ze werken met onze Quick Connect polijstmachineadapter, die 5/8 inch schroefdraad heeft voor een snelle vergrendeling en centrering van de pads op een groot aantal standaard roterende polijstmachines. Ze kunnen net zo snel worden losgemaakt voor een snelle wisseling van pad.

Gerelateerde producten

Totale diameter (metrisch) 203,2 mm, 216 mm, 150 mm, 75 mm
Oppervlaktestijl Wafel, Glad
Aantal zijden 1 , 2
Materiaal Schuim

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.