3M™ Wollen polijstpad, 229 mm, 05713

 • 3M ID 7100145245
 • UPC 00051131057135

Verwijder kleine lakfoutjes waaronder compound-machinedraaiingen

Een snelle snijwerking voor efficiënte en effectieve resultaten

Dubbelzijdige pads met zachte rand beschermen carrosserie- en stijllijnen

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Verwijder kleine lakfoutjes waaronder compound-machinedraaiingen
 • Een snelle snijwerking voor efficiënte en effectieve resultaten
 • Dubbelzijdige pads met zachte rand beschermen carrosserie- en stijllijnen
 • Enkelzijdige pads zijn voorzien van een klittenbandbevestiging voor snel wisselen
 • Werkt met 3M polijstmiddelen voor consistente prestaties

Gebruik de 3M™ Wollen polijstpad voor het snel verwijderen van krassen en swirls tijdens autoschadeherstel en voor een uitzonderlijke finish op alle oppervlakken, inclusief composieten. Onze enkelzijdige pad met 3M™Hookit™ systeem zorgt voor snel wisselen. Onze dubbelzijdige pad biedt een stevige, gemakkelijke centrering en een consistent contact met het oppervlak.

Voor een snelle verwijdering van krassen en machinedraaiingen bij reparatiewerkzaamheden en een uitzonderlijke afwerking op alle oppervlakken, inclusief composiet, gebruikt u de 3M™ Wollen polijstpad. Gebruik onze enkelzijdige pad met het 3M™Hookit™-systeem voor snel wisselen van pads. Welk gereedschap u ook gebruikt: een willekeurige excentrische of roterende schuurmachine, een polijstmachine, een slijpmachine, een finishing-schuurmachine of een ander elektrisch gereedschap, met ons klittenbandsysteem gaat het werk sneller en werkt u productiever. De pads zijn voorzien van een klittenband die zich vastgrijpt in de steunpad (apart verkocht). Het is een snelle en eenvoudige bevestiging, en de pads blijven stevig op hun plaats tijdens gebruik. In onze stevige dubbelzijdige pad wordt duurzame wol met een snelle snijwerking gecombineerd met fijne vezels voor een gladde afwerking zonder machinedraaiingen. De pad is voorzien van een stevige, lichte ondersteuning in het midden voor een consistent contact met het oppervlak, een uitstekende controle en een agressievere snijwerking zonder dat extra druk hoeft te worden uitgeoefend. De pads zijn eenvoudig te bevestigen, ze kunnen zo op excentrische schuurmachines en andere elektrische gereedschappen worden geschroefd met de 3M adapter 5710 met een schroefdraad van 5/8 inch. Aan welke stap van het proces u ook werkt, wij hebben de juiste pad voor het werk. Al onze pads hebben een snelle snijwerking voor uitstekende resultaten. Te gebruiken voor uiteenlopende toepassingen, waaronder uitgeharde lak, nieuwe en oude laklagen, en het verwijderen van krassen en wervelsporen. Al onze pads zijn ontworpen voor meer efficiëntie, snelheid en een beter eindresultaat. Verkrijgbaar als enkel- of dubbelzijdig, met klittenband- of opschroefbevestiging.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.

Vergelijkbare producten

Aantal zijden 1
Grofte Middelgroot
Materiaal Wolmengsel
Maximumsnelheid 4500 rpm
Merken 3M™
Productvorm Opwrijfpad
Toepassing Oplossing voor het finishen van verf, Oppervlakken repareren, Opwrijven & polijsten, Polijsten
Totale diameter (metrisch) 228.6 mm