3M™ Perfect-It™ Polijstpad

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Bereik een afwerking zonder hologrammen

Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding dankzij het duurzame wafelschuim dat een lange levensduur verzekert

Voor een maximale efficiëntie bij het polijsten

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Bereik een afwerking zonder hologrammen
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding dankzij het duurzame wafelschuim dat een lange levensduur verzekert
  • Voor een maximale efficiëntie bij het polijsten
  • Voor professioneel gebruik in carrosseriewerkplaatsen

Gebruik 3M™ Perfect-It™ Polijstpads voor fijner en zachter polijsten en een efficiëntere manier om een buitengewone hoogglansafwerking te krijgen bij uw herstelwerkzaamheden. U kunt er snel en op efficiënte wijze een perfecte afwerking mee bereiken.

Verwijder op efficiënte wijze lichte krassen, schuursporen en fouten van bewerkt of nieuw lakwerk met onze 3M™ Perfect‐It™ Polijstpad. Onze pads, die zijn gemaakt van wafelschuim, zijn ontworpen voor herhaald langdurig gebruik en bieden een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ze zijn groot genoeg om taken efficiënt uit te voeren, maar klein genoeg om makkelijk te kunnen opbergen. Voor de beste resultaten gebruikt u onze pad in combinatie met de 3M polijstmachine en de 3M™ Perfect‐It™ Extra fijne compound 80349 – ontworpen voor eenvoudige bevestiging op onze 3M steunpads. Onze polijstpad, die deel uitmaakt van ons bekroonde assortiment compounds, polijstmiddelen en pads van de volgende generatie, is speciaal ontworpen om het herstel van lakfouten gemakkelijker en efficiënter te maken.

Hulpmiddelen

Gerelateerde producten

Totale diameter (metrisch) 150 mm, 75 mm
Oppervlaktestijl Wafel
Aantal zijden 1
Materiaal Schuim

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M