3M™ Overspray Masking Liquid Dry

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Bescherm alle oppervlakken van voertuigen tegen lak- en primernevel

Dek oppervlakken af die moeilijk te bereiken zijn

Pas toe met een conventioneel spuitpistool – geen extra kosten voor vloeibare afdekking

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

Details

Hoogtepunten
  • Bescherm alle oppervlakken van voertuigen tegen lak- en primernevel
  • Dek oppervlakken af die moeilijk te bereiken zijn
  • Pas toe met een conventioneel spuitpistool – geen extra kosten voor vloeibare afdekking
  • Moeilijk af te dekken oppervlakken gemakkelijk beschermen

Bescherm voertuigen tegen de laknevel met 3M™ Overspray Masking Liquid Dry. Deze licht bindende sprayfolie op waterbasis vervangt het tijdrovende afplakken en kan gemakkelijk worden verwijderd – de folie lost eenvoudig op in water en kan worden afgewassen.

Bescherm voertuigen tegen de laknevel en bespaar tijd die normaal aan afplakken wordt besteed met 3M™ Overspray Masking Liquid Dry. Deze folie droogt als een niet-plakkende laag in twintig minuten, waarbij vuil en stof worden gevangen en beschermt alle typen oppervlak. Gebruik deze vloeistof op alle oppervlakken waarvan de lak goed is gedroogd, om te beschermen tegen de nevel van primer, afdichtmiddel en blanke lak. Kan worden gebruikt met op water of op oplossingsmiddel gebaseerde verfsystemen. Pas deze vloeibare afdekspray snel en gemakkelijk toe met een conventioneel spuitpistool – geen upgrades van de apparatuur nodig. Verspil geen tijd aan het afdekken van moeilijk bereikbare delen of gebruik het op kleinere lakbeurten waarvoor veel afplakken nodig is. De afdekfolie droogt egaal op het oppervlak van het voertuig op, waardoor wordt vermeden dat de folie gaat trillen, zoals vaak optreedt bij conventioneel afplakken en geeft een schoner resultaat in de volledige werkplaats. Deze transparante folie is gemakkelijk te verwijderen omdat deze gemakkelijk oplost in water en vervolgens afgewassen kan worden. Stel de voertuigen niet bloot aan zonlicht, voor het beste resultaat. Verkrijgbaar in verschillende volumes, van 3,78 liter tot 56,78 liter.

Typische eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M