1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Verpakkingstapes
 5. Zelfklevende draagbeugels
 6. 3M™ Draaggreep Tape 8330, Wit, 35 mm x 584 mm x 152 mm

3M™ Draaggreep Tape 8330, Wit, 35 mm x 584 mm x 152 mm

 • 3M ID 7100054963
 • UPC 00051115713866

Transformeer omvangrijke aankopen in reisvriendelijke pakketten

De handvaten kunnen eenvoudig worden aangebracht bij het afrekenen in de winkel

Laat deze handvaten bedrukken in maximaal zes kleuren voor speciale promoties of streepjescodes om de boodschap van uw bedrijf te verspreiden

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Transformeer omvangrijke aankopen in reisvriendelijke pakketten
 • De handvaten kunnen eenvoudig worden aangebracht bij het afrekenen in de winkel
 • Laat deze handvaten bedrukken in maximaal zes kleuren voor speciale promoties of streepjescodes om de boodschap van uw bedrijf te verspreiden
 • De sterke lijm van synthetisch rubber hecht op een grote verscheidenheid aan verpakkingsoppervlakken
 • De pads zijn handig, draagbaar en vereisen geen dispenser

Ons 3M™ Handvat 8330 verandert bijna alles in een handig, reisvriendelijk pakket. Een duurzame kunststof strip met lijm aan elk uiteinde om aan beide zijden van een doos of pakket te bevestigen, creëert een kleine gevoerde lus die het tillen van zware en omvangrijke producten kan ondersteunen.

Ons 3M™ Handvat 8330 heeft duurzame kunststof strips die zich hechten aan verschillende oppervlakken, waardoor een handvat ontstaat dat het mogelijk maakt om omvangrijke en onhandig te dragen pakketten gemakkelijk en eenvoudig te vervoeren en te dragen. Dit handvat vereist geen extra verpakkingsmateriaal, zoals plastic of papieren tassen.

Handiger
Met 3M™ Handvaten is het mogelijk om snel en gemakkelijk bijna alles vervoerbaar te maken, van onhandige pakketten en zware drankverpakkingen tot kleine geschenkverpakkingen; bijna alles tot 13 kilo. De handvaten zijn verpakt in handige pads en vereisen geen dispenser, zodat u ze gemakkelijk kunt pakken en aanbrengen tijdens de productie en in de winkel.

Volledig aanpasbaar
Store branding, reclameboodschappen, couponaanbiedingen, vakantieverkopen, evenementen in de winkel; als u het zich kunt voorstellen, kunt u het afdrukken op handvaten. Ze zijn een geweldige manier om uw berichten en branding rechtstreeks in de handen van uw klanten te krijgen via speciale promoties of streepjescodes. De handvaten zijn ook verkrijgbaar in verschillende standaard lengtes en breedtes voor nog meer maatwerk.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.