1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Gereedschappen en apparatuur
 4. Dozensluiters en accessoires
 5. Dozensluiters
 6. 3M-Matic™ Verstelbare dozensluitmachine 7000a Pro met 3M™ AccuGlide™ 3 Tapekop 2+

3M-Matic™ Verstelbare dozensluitmachine 7000a Pro met 3M™ AccuGlide™ 3 Tapekop 2+

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Verwerkingssnelheid tot 40 dozen per minuut

Dubbele uitschuifbare kolommen maken soepele incrementele aanpassingen mogelijk

Gemakkelijk toegankelijke zijhandgreep en liniaal maken hoogteaanpassingen kinderspel

Bekijk meer details

Selecteer productopties

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Verwerkingssnelheid tot 40 dozen per minuut
 • Dubbele uitschuifbare kolommen maken soepele incrementele aanpassingen mogelijk
 • Gemakkelijk toegankelijke zijhandgreep en liniaal maken hoogteaanpassingen kinderspel
 • Tapekoppen zorgen voor betrouwbaar aanbrengen van tape zonder de doos te beschadigen

3M-Matic™ Adjustable Case Sealer 7000a Pro With 2" 3M™ AccuGlide™ 3 Taping Head dicht uw dozen snel en betrouwbaar af, jaar na jaar. Met een uitgebreide dooscapaciteit en verwisselbare tapkoppen, kunt u met deze robuuste verzegeling mee veranderen wanneer uw bedrijf verandert, waardoor uw productiviteit wordt verhoogd, uw kosten worden verlaagd en uw bedrijf winstgevend blijft.

Uitstekende en veelzijdige verpakkingsoplossing Bedrijven moeten vandaag de dag snel en flexibel zijn in elke fase van hun activiteiten, inclusief het verpakken aan het einde van de productielijn. Sinds de ontwikkeling van onze Scotch® tape met cellofaanrug in 1930 zijn we steeds voortrekkers geweest in de technologie van het sluiten van dozen. Daarmee hebben we fabrikanten en distributeurs de verpakkingsflexibiliteit en ‑snelheid gegeven om concurrenten één stap voor blijven. Onze 3M-Matic™ Verstelbare dozensluitmachine 7000a sluit tot 40 dozen per minuut. De tapekoppen helpen de flexibiliteit van de productie te maximaliseren terwijl de dubbele uitschuifbare kolommen soepele incrementele aanpassingen mogelijk maken. Bovendien helpen de gemakkelijk toegankelijke zijhandgreep en instelliniaal ook de machine in te stellen voor een breed scala van dooshoogten. Aanbevolen toepassingen Sluit dozen met lengtes van 6" en meer, breedtes van 6,5" tot 26.5", hoogtes van 2" tot 28" (standaard afmetingen – neem voor dozen buiten deze reeksen contact op met uw lokale vertegenwoordiger om mogelijke aanpassingen aan tapekop of machineconfiguratie te bespreken) Levert een eenvoudige en nauwkeurige sluiting De 3M™ AccuGlide™ 3 tapekoppen hebben een kromlijnig ontwerp dat de tape stevig, maar met lage impact aanbrengt om zelfs lichtgewicht dozen en inhoud te helpen beschermen. Deze tapekoppen zijn ontworpen voor het aanbrengen van een C-clip Scotch™ dozensluittape en brengen de tape met betrouwbare prestaties aan op de boven‑ en bodemflappen van de doos. De externe offset van de tapekoppositie biedt flexibiliteit bij het sluitproces voor kortere dozen. Deze dozensluiter kan een hele reeks tapeformaten aanbrengen en wordt geleverd met een standaard 2" tapekop; deze kan echter gemakkelijk worden vervangen door een 3" tapekop voor het aanbrengen van bredere tapes. Betaalbare productiviteit De 3M-Matic™ Verstelbare dozensluitmachine 7000a Pro met 2" 3M™ AccuGlide™ 3 tapekoppen biedt de snelle productiviteit en consistente resultaten die nodig zijn om verpakkingseisen de baas te blijven. Profiteer van de voordelen van onze duurzame dozensluitmachine voor uitstekende resultaten! 3M tapes ontworpen voor gebruik met de 3M-Matic™ Verstelbare dozensluitmachine 7000a Scotch® Dozensluittape 311+ Scotch® Dozensluittape 371 Elk van onze andere Scotch® of Tartan™ Dozensluittapes. Verkrijgbare accessoires voor de 3M-Matic™ Verstelbare dozensluitmachine 7000a 3M-Matic™ zwenkwielen: Vergrendelbaar zwenkwielontwerp voor het gemakkelijk verplaatsen van de dozensluitmachine van de ene productieruimte naar een andere ​​3M-Matic™ Aanvoer-/afvoerband: Biedt soepele overgang in en uit de dozensluitmachine ​3M-Matic™ Indicatielamp tapevoorraad: Fotosensors activeren een lichtsignaal als de tape bijna op is ​3M-Matic™ Doosaandrukker: Houdt de doos stevig op zijn plaats op de aanvoerband zodat de operator beide handen vrij heeft tijdens het sluitproces van de doos

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.