3M-Matic™ Afstelbare dozensluitmachine 7000a Pro met 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekop

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Gemiddelde bedrijfssnelheid van 30 dozen per minuut

Dubbel geëxtrudeerde kolommen zorgen voor soepele aanpassingen aan het formaat

Gemakkelijk toegankelijke zijhandgreep en liniaal maken hoogteaanpassingen in een handomdraai mogelijk

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Gemiddelde bedrijfssnelheid van 30 dozen per minuut
 • Dubbel geëxtrudeerde kolommen zorgen voor soepele aanpassingen aan het formaat
 • Gemakkelijk toegankelijke zijhandgreep en liniaal maken hoogteaanpassingen in een handomdraai mogelijk
 • Tapekoppen zorgen voor het betrouwbaar aanbrengen van de tape zonder schade aan de doos

Onze 3M-Matic™ Afstelbare dozensluitmachine 7000a Pro met 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekop sluit uw dozen snel en betrouwbaar af, shift na shift, jaar na jaar. Met de uitgebreide mogelijkheid van doosformaten en verwisselbare tapekoppen verandert u met deze robuuste sluiter als uw bedrijf verandert, waardoor uw productiviteit toeneemt, uw kosten worden verlaagd en uw bedrijf winstgevend blijft.

Uitzonderlijke en veelzijdige bedrijven moeten tegenwoordig snel en flexibel zijn in elke fase van hun activiteiten, inclusief het verpakken aan het eind van de lijn. Sinds de ontwikkeling van onze Scotch® Cellofaantape in 1930, hebben we een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van technologie voor het dichtplakken van dozen, waardoor fabrikanten en distributeurs de verpakkingsflexibiliteit en -snelheid hebben om de concurrentie een stap voor te blijven. Onze 3M-Matic™ Afstelbare dozensluitmachine 7000a Pro met 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekop sluit gemiddeld 30 dozen per minuut. De tapekoppen helpen de productieflexibiliteit te maximaliseren, terwijl de dubbel geëxtrudeerde kolommen zorgen voor soepele aanpassingen in formaat. Bovendien helpen de gemakkelijk toegankelijke zijgreep en de referentieliniaal ook bij de aanpassing aan verschillende dooshoogtes. Voor een volledig scala aan mogelijkheden van dozensluitmachines raadpleegt u de handleiding. De 3M-Matic™ Afstelbare dozensluitmachine 7000a Pro biedt eenvoudige en nauwkeurige afsluiting dankzij de 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekoppen. Door het gebogen ontwerp kan de tape stevig maar met weinig impact worden aangebracht om zelfs lichtgewicht dozen en inhoud te helpen beschermen. Deze tapekoppen zijn ontworpen om een C-clip van Scotch™ verpakkingstape aan te brengen en ze brengen de tape aan op de bovenste en onderste flappen met betrouwbare prestaties. De externe offset van de tapekop biedt flexibiliteit in het sluitproces van kortere dozen. Deze dozensluitmachine kan een reeks tapeformaten toepassen, afhankelijk van het geselecteerde basismodel. Betaalbare productiviteit 3M-Matic™ Afstelbare dozensluitmachine 7000a Pro met 50 mm 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekop biedt de snelle productiviteit en consistente resultaten die nodig zijn om aan de verpakkingsvereisten te voldoen.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.