3M™ Accuglide™ 2+ Boven/onder Tapekop

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Duurzaam en onderhoudsarm ontwerp voor een hogere productiviteit

Curvilineair ontwerp voor lage impact op de doos en hoge snelheid

Consistent hoogwaardig aanbrengen van tape

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Duurzaam en onderhoudsarm ontwerp voor een hogere productiviteit
 • Curvilineair ontwerp voor lage impact op de doos en hoge snelheid
 • Consistent hoogwaardig aanbrengen van tape
 • Compact formaat
 • Stabiele uitlijning en soepele toepassing gegarandeerd door nauwkeurige ontwerp- en constructiedetails

3M™ Accuglide™ 2+ rvs bovenste tapekop met rvs constructie voor corrosieve omgevingen. Low-impact curvilineare beweging ofent mininlae kracht op de doos en maximaliseert de levensduur van de machine. Bovenste tapekop brengt 50 mm en 75 mm tape aan met een snelheid to 25 m/min. Flexibele buffing roller en borstel compenseren doosvariatie

Met een vloeiende, kromlijnige vorm en beweging voor een lage impact en consistente toepassing, beschermt de 3M™ AccuGlide 2+ bovenste / onderste Tape kop de dozen en zorgt voor een grotere verwerkingscapaciteit, waardoor een consistente en hoogwaardige tapetoepassing wordt gegarandeerd met beperkte onderhoudsvereisten. De 3M™ AccuGlide 2+ bovenste / onderste tapekop is voorzien van Low Impact Sealing voor Scotch box-afdichtingstape C-clip-toepassing, 36/38 mm - 48/50 mm tapebreedten bij een behuizingssnelheid van tot 78 voet per minuut. Het zijplaatprofiel, het open tapepad en de eenvoudig te volgen instructies zorgen voor snel en eenvoudig inrijgen. De flexibele poets- en aanbrengrollers compenseren de variatie van de behuizing en verwijderen ze gemakkelijk. De lichtgewicht tapekop is ontworpen om de levensduur van het systeem te maximaliseren en biedt duurzaamheid en eenvoudige bediening. Ontworpen voor gebruik in de 3M™ -Matic Adjustable Case Sealer-serie. Het compacte formaat en de eenvoud maken het geschikt voor montage in andere doostransportsystemen, die afdichtingsoperaties van dozen ondersteunen in een breed scala van industrieën, waaronder: Eten en Drinken, Medische hulpmiddelen, Farmaceutische producten , Elektronica, productie- en distributiecentra. Stabiele uitlijning en vloeiende applicatie 3M ™ AccuGlide 2+ Bovenste / onderste tapkopeigenschappen worden ook gegarandeerd door extra ontwerp- en constructie-elementen zoals: een roltrommel-vergrendelingsrol voor stabiliteit; gemakkelijke rolwissel door gewoon in te drukken om los te laten; de robuuste constructie biedt uitzonderlijke duurzaamheid; een frictieremtrommel maakt het mogelijk om de juiste bandspanning te behouden en overcoasting te voorkomen voor een soepele tapeapplicatie. We passen de wetenschap van adhesie toe om innovatieve oplossingen te leveren die het ontwerp- en productieproces van bedrijven over de hele wereld verbeteren en door middel van Science and Innovation betere ideeën naar de oppervlakte brengen in onze 3M ™ Industrial Adhesives & Tapes-divisie.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.