1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Gereedschappen en apparatuur
 4. Dozensluiters en accessoires
 5. Dozensluiters
 6. 3M-Matic™ Verstelbare dozensluitmachine met zijdelingse aandrijfband 8000a met 3M™ AccuGlide™ 2+ 3 Tapekop

3M-Matic™ Verstelbare dozensluitmachine met zijdelingse aandrijfband 8000a met 3M™ AccuGlide™ 2+ 3 Tapekop

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Verstelbare dozensluitmachine biedt betrouwbaar aanbrengen van tape zonder beschadiging van de doos

Verwerkingssnelheid tot 40 dozen per minuut voor efficiënte productiviteit

Riemaandrijving met veerbelasting aan de zijkant voor aanpassing aan kleine variaties in doosbreedte

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Verstelbare dozensluitmachine biedt betrouwbaar aanbrengen van tape zonder beschadiging van de doos
 • Verwerkingssnelheid tot 40 dozen per minuut voor efficiënte productiviteit
 • Riemaandrijving met veerbelasting aan de zijkant voor aanpassing aan kleine variaties in doosbreedte
 • Uitwisselbare tapekoppen van 50,8 mm of 76,2 mm maken flexibiliteit in de productie mogelijk
 • Aan zijkant gemonteerde hendel voor hoogteverstelling is gemakkelijk bereikbaar
 • Instelliniaal maakt eenvoudige hoogteaanpassingen mogelijk
 • Robuuste, dubbele uitschuifbare kolommen bieden soepele incrementele aanpassingen aan dooshoogten

Deze verstelbare case sealer is uitgerust met een veerbelaste zijriemaandrijving die is ontworpen voor smalle profieldozen. Deze case sealer is ontwikkeld met 3M™ AccuGlide™ 3 taping heads en biedt een betrouwbare toepassing van tape zonder doosbeschadiging.

Geavanceerd ontwerp voor smalle dozen 3M-Matic™ Verstelbare dozensluitmachine met zijdelingse aandrijfband 8000a met 2" 3M™ AccuGlide™ 3 Tapekop is een verstelbare dozensluitmachine met zijdelingse aandrijfband die tot 40 dozen per minuut kan sluiten en zo een efficiënte productiviteit oplevert. Deze dozensluitmachine is ontworpen met een zijdelingse aandrijfband onder veerdruk waardoor hij in staat is smalle dozen te verwerken. Met de 3M™ AccuGlide™ 3 Tapekoppen hebben we deze dozensluitmachine ontworpen voor het betrouwbaar aanbrengen van tape zonder schade aan de pakketten. Aanbevolen toepassingen De voordelen van de 3M-Matic™ Verstelbare dozensluitmachine met zijdelingse aandrijfband 8000a met 2" 3M™ AccuGlide™ 3 Tapekop kunnen worden ingezet in tal van branches, waaronder: Voedingsmiddelen en dranken Medische hulpmiddelen Farmaceutisch Elektronica Detailhandel Productie‑ en distributiecentra Innovatieve eigenschappen De verwisselbare 50,8 en 76,2 mm tapekoppen van de 3M-Matic™ Verstelbare dozensluitmachine met zijdelingse aandrijfband 8000a maken flexibiliteit in de productie mogelijk. Bovendien vereenvoudigen de gemakkelijk toegankelijke aan de zijkant gemonteerde hendel voor hoogteverstelling en de instelliniaal het aanpassen van de hoogte en bieden de robuuste, dubbele uitschuifbare kolommen soepele incrementele aanpassingen. We hebben deze verstelbare dozensluitmachine met zijdelingse aandrijfband gebouwd met een gelast frame van 1,6 mm dik staal met een poedercoating voor langdurige duurzaamheid. Andere eigenschappen van dit product omvatten: Aandrukrollen voor de bovenflappen, bovenaandrijving onder veerdruk, dubbele transportschroeven en een centraal gepositioneerde noodstopdrukker. Optionele kenmerken zijn: Aan‑ en afvoerbanden, vergrendelende zwenkwielen, indicator voor lage tapevoorraad en een doosaandrukker. State-of-the-art dozensluitmachine De 3M-Matic™ Verstelbare dozensluitmachine met zijdelingse aandrijfband 8000a met 2" 3M™ AccuGlide™ 3 Tapekop zorgt voor snel en flexibel aanbrengen van tape zodat het verpakken aan het einde van de productielijn gestroomlijnd kan worden. Deze dozensluitmachine met zijdelingse aandrijfband biedt producenten en distributeurs de verpakkingsflexibiliteit en ‑snelheid die nodig is om te voldoen aan de concurrentie-eisen in hun branches. De 3M-Matic™ Verstelbare dozensluitmachine met zijdelingse aandrijfband 8000a is een uitzonderlijke oplossing voor het in grote hoeveelheden sluiten van dozen in de productie.

Typische eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M