1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Gereedschappen en apparatuur
 4. Dozensluiters en accessoires
 5. Dozensluiters
 6. 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro met 3M™ AccuGlide™ 3 Tapekop 2+

3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro met 3M™ AccuGlide™ 3 Tapekop 2+

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Fotoceldetectie voor het centreren van dozen reageert snel op dozen met verschillende breedtes

Elektromechanische hoogteaanpassing zorgt voor nauwkeurig aanbrengen

Dubbele uitschuifbare kolommen maken een soepele, automatische aanpassing aan dooshoogtes mogelijk

Bekijk meer details

Selecteer productopties

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Fotoceldetectie voor het centreren van dozen reageert snel op dozen met verschillende breedtes
 • Elektromechanische hoogteaanpassing zorgt voor nauwkeurig aanbrengen
 • Dubbele uitschuifbare kolommen maken een soepele, automatische aanpassing aan dooshoogtes mogelijk
 • 3M™ AccuGlide™ 3 Tapekoppen zorgen voor betrouwbaar aanbrengen van tape zonder de doos te beschadigen
 • De externe offset van de tapekop biedt flexibiliteit bij het sluiten van kortere dozen

3M-Matic™ Random Case Sealer 7000r Pro met 2 "3M™ AccuGlide™ 3 taping head is een geavanceerde technologie voor het afdichten van zakken en een ideale oplossing voor het afdichten van boven- en ondermaats in casussen van willekeurige grootte. Automatisch aan te passen aan zowel de kasthoogte als -breedte, onze 3M -Matic™ Random Case Sealer 7000r Pro kan tot 24 verschillende koffers per minuut verwerken.

Snelle en flexibele productiviteit De 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro met 2" 3M™ AccuGlide™ 3 Tapekop is een universele dozensluitmachine die zich automatisch instelt op de hoogte en de breedte van de doos en kan 24 dozen per minuut sluiten. Met de 3M™ AccuGlide™ 3 Tapekop kan onze dozensluitmachine met betrouwbare prestaties tape aanbrengen op veel verschillende formaten dozen. De externe offset van de tapekoppositie biedt flexibiliteit bij het sluitproces voor kortere dozen. Deze dozensluitmachine kan een hele reeks tapeformaten aanbrengen en wordt geleverd met een standaard 50,8 mm tapekop die echter gemakkelijk vervangen kan worden door 76,2 mm tapekop voor het aanbrengen van bredere tape (tot 76,2 mm). Deze dozensluitmachine kan worden gebruikt in branches waar gemengde doosformaten gebruikelijk zijn, zoals productie‑ en distributiecentra. Aanbevolen toepassingen De voordelen van de 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro met 2" 3M™ AccuGlide™ 3 Tapekop kunnen worden benut in tal van branches, zoals: Voedingsmiddelen en dranken Medische hulpmiddelen Farmaceutisch Elektronica Detailhandel Productie‑ en distributiecentra Consistent, betrouwbaar, sterk De 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro met 2" 3M™ AccuGlide™ 3 Tapekop is voorzien van een contactloze doosdetectie voor het centreren via fotoceldetectie. De fotoceldetectie reageert snel op dozen met verschillende breedtes, waardoor de productie gemakkelijk voortgaat. Onze dozensluitmachine is ook voorzien van elektromechanische hoogteaanpassing voor nauwkeurig aanbrengen van de tape. Doordat hij is ontworpen met aandrijfriemen onder en boven de doos biedt de 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro ook een positieve doosgeleiding. Daarnaast wordt deze universele dozensluitmachine geleverd met een centraal geplaatste noodstopdrukker, dubbele kolommen en een aanvoerband. Indien nodig kunt u ook nog extra onderdelen toevoegen, zoals een afvoerband, vergrendelbare zwenkwielen, indicator voor lage tapevoorraad en een lichtindicator. Een stap voor op de concurrentie Vandaag de dag moeten bedrijven snel en flexibel zijn in elke fase van hun activiteiten, met inbegrip van het verpakken aan het einde van de productielijn. Het einde van uw productielijn is geen plaats voor knelpunten en daarom is rotsvaste betrouwbaarheid het belangrijkste kenmerk van een dozensluitmachine. De 3M-Matic™ dozensluitmachines stellen al meer dan 45 jaar de norm voor het betrouwbaar en consistent sluiten van dozen. 3M-Matic™ dozensluitmachines bieden economische automatisering voor het sluiten van dozen. De 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro biedt producenten en distributeurs de verpakkingsflexibiliteit en ‑snelheid waarmee zij de concurrentie één stap voor kunnen blijven.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.