3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro met 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekop

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Foto-oogdetectie voor het centreren van dozen reageert snel op dozen van verschillende breedtes

Elektromechanische hoogteverstelling zorgt voor nauwkeurigheid van aanbrengen

Dubbel geëxtrudeerde kolommen zorgen voor soepele automatische aanpassingen aan dooshoogten

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Foto-oogdetectie voor het centreren van dozen reageert snel op dozen van verschillende breedtes
 • Elektromechanische hoogteverstelling zorgt voor nauwkeurigheid van aanbrengen
 • Dubbel geëxtrudeerde kolommen zorgen voor soepele automatische aanpassingen aan dooshoogten
 • 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekoppen zorgen voor het betrouwbaar aanbrengen van tape zonder schade aan de doos
 • Externe offset van de tapekop biedt flexibiliteit in het sluitproces van kortere dozen

De 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro met 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekop is een dozensluiter met geavanceerde technologie en de ideale oplossing voor het dichtplakken van de boven- en onderkant van willekeurige doosformaten. Onze 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro met 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekop past zich automatisch aan de hoogte en de breedte van de doos aan en kan tot 15 verschillende doosformaten per minuut verwerken.

Snelle en flexibele productiviteit 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro met 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekop is een universele dozensluitmachine die zich automatisch aanpast aan de hoogte en breedte van de doos en in staat is om tot 15 dozen per minuut dicht te plakken. Met de 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekop kan onze dozensluitmachine tape aanbrengen op veel dozen van verschillende grootte met betrouwbare prestaties. De externe offset van de tapekop biedt flexibiliteit in het sluitproces van kortere dozen. Deze dozensluitmachine kan een reeks tapeformaten toepassen, afhankelijk van het geselecteerde basismodel. Deze machine om dozen dicht te plakken kan worden gebruikt in sectoren waar gemengde doosformaten gebruikelijk zijn, zoals productie- en distributiecentra. Aanbevolen toepassingen Vele sectoren kunnen profiteren van de voordelen van de 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro met 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekop, zoals: Voedingsmiddelen en dranken Medische hulpmiddelen Farmacie Elektronica Detailhandel Productie- en distributiecentra: Consistent, betrouwbaar, robuust 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro met 3M™ AccuGlide™ 2+ tapekop is voorzien van een contactloze doosdetectie voor centreren door middel van foto-oogdetectie. De foto-oogdetectie reageert snel op dozen van verschillende breedtes, waardoor de productie gemakkelijk kan doorgaan. Onze dozensluitmachine is ook gebouwd met een elektromechanische hoogteverstelling voor nauwkeurig aanbrengen. De 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro heeft een doorvoerband aan de boven- en onderkant en biedt ook een doosgeleiding naar voren. Daarnaast wordt deze dozensluitmachine geleverd met een centraal geplaatste noodstop, dubbele masten en een invoerband. Op verzoek kunnen aanvullende onderdelen worden verstrekt. Om de concurrentie een stap voor te blijven moeten bedrijven tegenwoordig snel en flexibel zijn in elke fase van hun activiteiten, inclusief het verpakken aan het einde van de lijn. Het einde van uw productielijn is geen plaats voor knelpunten en daarom is rotsvaste betrouwbaarheid het belangrijkste kenmerk van een dozensluitmachine. 3M-Matic™ Dozensluitmachines leggen al meer dan 45 jaar de lat voor betrouwbaar en consistent sluiten hoog. 3M-Matic™ Dozensluitmachines bieden economische automatisering voor het sluiten van kartonnen dozen. De 3M-Matic™ Universele dozensluitmachine 7000r Pro biedt fabrikanten en distributeurs de verpakkingsflexibiliteit en snelheid om de concurrentie een stap voor te blijven.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.