1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Gereedschappen en apparatuur
 4. Mandrellen en adapters
 5. 3M™ Perfect-It™ Quick Connect-adapter, M14, 33271

3M™ Perfect-It™ Quick Connect-adapter, M14, 33271

 • 3M ID 7100086812
 • UPC 00051131332713

Voor het snel wisselen van polijstpads

Vergemakkelijkt het wisselen tussen compound- en polijstpads

Biedt een betrouwbare verbinding tussen de pad en de polijstmachine

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Voor het snel wisselen van polijstpads
 • Vergemakkelijkt het wisselen tussen compound- en polijstpads
 • Biedt een betrouwbare verbinding tussen de pad en de polijstmachine
 • Voor gebruik met alle 3M™ Quick Connect compounding- en polijstpads

De 3M™ Perfect-It™ Quick Connect-adapter maakt het eenvoudig om dubbelzijdige opwrijfpads op roterende polijstmachines vast te maken of los te koppelen. Onze heavy-duty adapter bespaart zowel tijd als moeite in een autoschadeherstelbedrijf door het verwisselen van pads zo snel en eenvoudig te maken. 5/8" of M14 schroefdraad.

Met de 3M™ Perfect-It™ Quick Connect-adapter kunnen polijstpads op roterende schuurmachines sneller worden gewisseld: dit is vooral handig wanneer wordt gewisseld tussen compound- en polijstpads. Met de schuifring van de adapter kan een pad in enkele seconden worden bevestigd of verwijderd. Maar wanneer het vergrendelingssysteem is ingeschakeld, biedt de adapter een betrouwbare verbinding tussen de pad en de schuurmachine zodat u verzekerd bent van een veilige en stabiele bevestiging. Onze adapter heeft een solide constructie om het hoofd te bieden aan de hitte en snelheden die schuurmachines produceren tijdens het polijsten. De adapter is vervaardigd van verchroomd machinaal bewerkt messing met een vergrendelingsmechanisme van roestvast staal. Voor professionele resultaten wordt de pad automatisch gecentreerd en uitgebalanceerd door de adapter, zodat schommelingen worden voorkomen en trillingen worden geminimaliseerd.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.

Vergelijkbare producten

Bevestigingswijze Snelsluiting
Merken Perfect-It™
Producttype Adapter
Toepassing Adapter, Opwrijven & polijsten, Polijsten, Quick Connect-systeem
Totale diameter (metrisch) 14 mm
Type Polijsten
Vorm Rond