1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Afdichtingstape
 5. 3M™ Kneedbare kitstrippen, zwart, 6 mm x 30,5 cm, x60, 08578

3M™ Kneedbare kitstrippen, zwart, 6 mm x 30,5 cm, x60, 08578

 • 3M ID 7000028370
 • UPC 00051135085783

Blijvend kneedbaar materiaal voor naden, voegen en kieren

Krimpt niet en wordt niet bros, behoudt zijn werkzaamheid en hoeft niet te worden nabewerkt

Snel en schoon met de duim aanbrengen en met een vinger gladstrijken

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

Details

Hoogtepunten
 • Blijvend kneedbaar materiaal voor naden, voegen en kieren
 • Krimpt niet en wordt niet bros, behoudt zijn werkzaamheid en hoeft niet te worden nabewerkt
 • Snel en schoon met de duim aanbrengen en met een vinger gladstrijken
 • Kan direct worden gespoten, dus efficiënt voor de werkplaats
 • Bestand tegen hoge temperaturen en daardoor geschikt voor allerlei doeleinden

Onze 3M™ Kneedbare kitstrippen zijn een afdichtingsmateriaal van zacht butylrubber waarmee allerlei naden, voegen en openingen snel en permanent kunnen worden afgedicht. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor het sneller onderhouden en repareren van carrosserieën, met een langdurig effect.

Dankzij de duurzame butylrubberen samenstelling en de flexibele eigenschappen zijn onze 3M™ Kneedbare kitstrippen ideaal voor het opvullen van onzichtbare voegen, naden, holten en kieren bij auto's. Deze naadafdichting wordt kant-en-klaar geleverd en kan zonder mengen, spuiten of gereedschap met de duim worden aangebracht. Na aanbrengen met de duim kan het materiaal met de vinger worden gladgestreken. Dit materiaal is zeer hittebestendig waardoor het ook geschikt is voor andere toepassingen, zoals het dichten van naden in het motorcompartiment en brandschermen. 3M™ Kneedbare kitstrippen harden nooit uit en worden nooit bros. Naden blijven dus glad en kieren blijven gevuld. Dit afdichtingsmateriaal krimpt niet waardoor het uitstekend geschikt is voor het afdichten van boorgaten en buiten houden van geluid en vocht. Het wordt geleverd in een kartonnen doos van 30 cm en kan direct worden gebruikt. Binnen enkele minuten en zonder gereedschap aan te brengen. Dit afdichtingsmateriaal is bij uitstek geschikt voor het afdichten van naden en kieren en als afdichting tegen geluiden en vocht, zelfs op plekken met hoge temperaturen. Het blijft soepel en behoudt zijn werking, waardoor het niet hoeft te worden nabewerkt wat tijd en geld bespaart.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.