3M™ Trizact™ Schuurband 307EA

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Zelfslijpende piramiden beginnen scherp, blijven scherp en blijven koeler dan conventionele schuurmaterialen

Flexibele rug voor consistente finish over speciale contouren

Ideaal voor tussenfinishing en fijn polijsten voordat het platen worden aangebracht of het werkstuk wordt gepolijst

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 425KB)

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Zelfslijpende piramiden beginnen scherp, blijven scherp en blijven koeler dan conventionele schuurmaterialen
  • Flexibele rug voor consistente finish over speciale contouren
  • Ideaal voor tussenfinishing en fijn polijsten voordat het platen worden aangebracht of het werkstuk wordt gepolijst
  • Levert een fijnere finish dan conventionele elektrostatisch gecoate schuurmaterialen

3M™ Trizact™ Schuurband 307EA maakt gebruik van de 3M microreplicatietechnologie, waarbij micron deeltjes aluminiumoxide zijn aangebracht op een rayon rug, wat een consistente snede en een voorspelbare fijne finish oplevert. Onze 307EA Banden zijn voorzien van een slijphulpstof om warmteontwikkeling, kromtrekken en verkleuring te voorkomen.

Gebruik 3M™ Trizact™ Schuurband 307EA voor consistente fijne finishes op harde metalen zoals koolstof en roestvaststaal. Onze 307EA Banden zijn voorzien van 3M microreplicatietechnologie, waarbij micron deeltjes aluminiumoxide worden aangebracht op een rayon rug. Ze bieden een consistente snede en een voorspelbare finish. Deze banden zijn ook voorzien van een slijphulpstof die warmteontwikkeling, kromtrekken en verkleuring voorkomt, en een duurzame linnen rug die meer controle, vervormbaarheid en effectiviteit bij polijsten onder medium druk biedt. De in hars gelijmde schuurkorrel vergroot de bestendigheid tegen warmte en helpt delaminatie te voorkomen. De driedimensionale piramidestructuren van de schuurkorrel zijn uniform gestrooid over het hele oppervlak, wat garantstaat voor consistente prestaties. Deze ´piramiden´ bevatten laagjes mineralen en na herhaald gebruik breken er telkens kleine stukjes af zodat er nieuwe ongebruikte mineralen bloot komen te liggen. Door deze cyclus van mineralenvernieuwing blijft de schuurkorrel scherp. De band heeft een speciale verbindingslas voor folies – een dun medium dat de twee foliebandeinden sterk en veilig met elkaar verbindt en kerfjes in het werkstuk minimaliseert. Het zorgt ervoor dat de band soepel blijft lopen en consistente finishresultaten oplevert. Onze Trizact schuurmaterialen leveren een fijnere finish op, geven sneller resultaat en gaan tot vijf keer langer mee dan conventionele schuurproducten. In tegenstelling tot conventionele schuurmaterialen beginnen deze banden scherp en blijven ze scherp – voor een meer voorspelbare finish en een consistent betere kwaliteit. Ze bieden een nauwkeurige controle bij finishwerkzaamheden, zodat operators minder groftes hoeven te gebruiken en er dus minder processtappen en schuurproducten nodig zijn.

Voorgestelde toepassingen
  • Gebruik voor een consistente, fijne finish op harde metalen zoals koolstof en roestvaststaal

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M