3M™ Trizact™ CF Schuurband 347FC

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Schuurstructuren op basis van macroreplicatie zijn speciaal ontworpen voor een snellere snijwerking bij hogere druk en consistente resultaten van de eerste tot de laatste bewerking

Door het gecontroleerde afbreken van mineralen worden finishes consistenter en voorspelbaarder, tijdens de hele levensduur van het schuurmateriaal

Slijpsel wordt efficiënt verwijderd via kanalen, waardoor het schuurmateriaal minder snel volloopt

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 424KB)

Details

Hoogtepunten
 • Schuurstructuren op basis van macroreplicatie zijn speciaal ontworpen voor een snellere snijwerking bij hogere druk en consistente resultaten van de eerste tot de laatste bewerking
 • Door het gecontroleerde afbreken van mineralen worden finishes consistenter en voorspelbaarder, tijdens de hele levensduur van het schuurmateriaal
 • Slijpsel wordt efficiënt verwijderd via kanalen, waardoor het schuurmateriaal minder snel volloopt
 • Geometrische "bouwstenen" slijten gelijkmatig dankzij meerdere lagen mineralen en een slijphulpstof
 • De linnen rug in gewichtsklasse X is bestand tegen slijpen onder hoge druk

Door de unieke formule en het speciale ontwerp van het schuurmateriaal is de 3M™ Trizact™ CF Schuurband 347FC zeer geschikt voor het slijpen en finishen van hard chroom. De 347FC band levert consistente slijpprestaties zonder dat de band volloopt en de finish dof wordt. De flexibele linnen X-gewicht rug is bestand tegen slijpen met hoge druk op hard metaal.

Consistente prestaties op metalen die moeilijk te slijpen zijn
Door de consistentie van ons Trizact schuurmateriaal en het gemak en de veelzijdigheid van dimensioneren met een band, kan de 3M™ Trizact™ CF Schuurband 347FC de productiviteit verhogen, processtappen stroomlijnen en het aantal onderdelen dat per band wordt geproduceerd, verhogen.

Deze band is in verschillende groftes verkrijgbaar, van A300 voor snelle materiaalafname tot A30 voor fijne finishes. Ook zijn er verschillende breedtes, tot maximaal 63,5 cm.

Aanbevolen toepassingen

 • Hoge druk, laatste finish en polijsten op harde metalen, nikkellegeringen, titanium en roestvast staal.
 • Door de unieke formule en het speciale patroon van het schuurmateriaal is de 3M™ Trizact™ CF Schuurband 347FC zeer geschikt voor het slijpen en finishen van hard chroom.
 • Strippen en finishen met grofte A160. A160 is zeer geschikt voor efficiënte materiaalafname en om een fijne finish te krijgen.
 • Microreplicatie: de wetenschap achter gladheid
  Op veel nieuwere, moeilijk te slijpen materialen zijn de traditionele methoden voor slijpen en finishen minder effectief. De productie wordt hierdoor vertraagd en de kosten lopen op. 3M heeft nu een breed assortiment oplossingen die speciaal zijn ontworpen voor de hedendaagse uitdagingen op het gebied van verwerking. De driedimensionale structuren van 3M™ Trizact™ Schuurmateriaal bevatten meerdere lagen mineralen. Wanneer deze structuren afslijten, komen telkens weer nieuwe, scherpe mineralen aan het oppervlak. Dit zorgt voor een snellere en consistentere snijwerking.

  3M™ Trizact™ schuurproducten beginnen scherp en blijven scherp. De finish wordt hierdoor voorspelbaarder en de kwaliteit van uw componenten wordt beter en consistenter. Trizact schuurmaterialen zijn gebaseerd op eigen technologie van 3M. Het zijn nauwkeurig gevormde driedimensionale structuren die op een uniforme manier over een rug zijn verdeeld. Trizact schuurmateriaal gaat langer mee doordat het uit meerdere lagen mineralen bestaat. Door minder variaties tussen de componenten wordt de productiviteit aanzienlijk verhoogd.

  3M Science. Voor een nauwkeurige finish.
  3M biedt kosteneffectievere manieren voor voorspelbare, consistente en herhaalbare finishes – sneller dan ooit tevoren.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.

Vergelijkbare producten

Micron-gradatie A65, A100, A160, A300, A30, A45
Gewicht schutlaag X-gewicht
Schuurmateriaal Aluminiumoxide