3M™ Hang Tab 1075

  • 3M ID 7000001899
  • UPC 50021200620138,00021200620133

Hecht direct op krimpfolie, karton, papier en veel kunststoffen.

Polyester drager is bestand tegen schuren en scheuren.

Transparante hang tab houdt de bedrukking van de verpakking mooi

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Hecht direct op krimpfolie, karton, papier en veel kunststoffen
  • Polyester drager is bestand tegen schuren en scheuren
  • Transparante hang tab houdt de bedrukking van de verpakking mooi
  • Gestapelde verpakking voor aanbrenggemak
  • Verpakken, bevestigen, beschadigde displaykaarten repareren, uitstallen en ophangen

3M™ hang tab 1075 zijn gemaakt om snel te hechten aan een product zodat het kan worden opgehangen in het schap. Deze hang tabs zijn geweldig voor krimpfolie verpakkingen. Ook handig voor het repareren van beschadigde verpakkingen.

3M & trade; Hangtab 1075 heeft een biaxiaal georiënteerde polyester filmrug met drukgevoelige, synthetische, rubberharskleefstof die goed hecht op de meeste producten en verpakkingsoppervlakken voor displaytoepassingen. Slijtvast, gespleten en scheurbestendig. 3M & trade; Hang Tab 1075 heeft een gat in deltastijl voor het ophangen van producten op dubbeldraads haken of zelfcentrerend op standaard haken op verkooplocaties. Aanbevolen toepassingen: hangende koopwaar op winkellocaties, herstellen van beschadigde hangende verpakkingen, verplaats het product om de winkelruimte te maximaliseren, verschaft veelzijdigheid in verkoopdisplays. Pre-cut prestaties Deze voorgesneden tabbladen zijn 10 hoog gestapeld in handige pads voor gemakkelijke handmatige toepassing en draagbaarheid. Ze zijn handig voor het ophangen van retailproducten en voor reparaties in de winkel van beschadigde verpakkingen. & Nbsp; "

Typische eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M