3M™ Galvanisatie Tape 470

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Zeer goed bestand tegen gebruikelijke chemicaliën gebruikt in verschillende soorten galvanisatieprocessen.

Bestand tegen procestemperaturen tot 121°C

Schuur-, vocht- en slijtagebestendig voor zware werkomstandigheden.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Zeer goed bestand tegen gebruikelijke chemicaliën gebruikt in verschillende soorten galvanisatieprocessen
  • Bestand tegen procestemperaturen tot 121°C
  • Schuur-, vocht- en slijtagebestendig voor zware werkomstandigheden
  • Niet-corrosief. Flexibele vinyl drager vormt zich naar de ondergrond

3M™ galvanisatie tape 470 is een vinyl tape met een rubber lijmlaag. Het is bestand tegen gebruikelijke chemicaliën welke worden gebruikt bij galvanisatieprocessen. Met een flexibele, schuurbestendige drager is het ideaal voor gebruik bij verschillende processen.

Robuuste betrouwbaarheid - We hebben onze 3M™ galvanisatie tape 470 ontworpen om bestand te zijn tegen intense en moeilijke omstandigheden in verband met galvanisatie en anodisatieprocessen. Deze is gebouwd op een flexibele vinylrug die zich aanpast aan onregelmatige of gebogen oppervlakken. Deze tape houdt stand bij temperaturen tot maximaal 121 C. Als u klaar bent kunt u de tape verwijderen van de meeste oppervlakken. Afdrukbaar met behulp van een thermisch overdrachtproces, waardoor aanpassing relatief eenvoudig is wanneer dat nodig is. Aanbevolen toepassingen - maskeren tijdens galvaniseerbewerkingen, inclusief zowel platte strook als overlappende maskers, maskering tijdens anodiseerbewerkingen, verpakken, patchen, gecoate racks en maskeren van onregelmatige oppervlakken, labelen, frezen en ets. Afdichten van containers tegen indringing van water.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen