3M™ Fast Tack Watergedragen Lijm 1000NF

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Oplosmiddelvrij, ééncomponent welke niet hoeft te worden gemengd, eenvoudig te verwerken.

Stabiele verbinding biedt temperatuurbestendigheid en een lang productleven.

Snel verlijmen met directe handvasteigenschappen. Voorkomt het stagneren van het productieproces.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Oplosmiddelvrij, ééncomponent welke niet hoeft te worden gemengd, eenvoudig te verwerken
  • Stabiele verbinding biedt temperatuurbestendigheid en een lang productleven
  • Snel verlijmen met directe handvasteigenschappen. Voorkomt het stagneren van het productieproces
  • Weinig overspray en hoge dekking minimaliseert afval
  • Hecht een breed scala aan ondergronden met een hoge temperatuurbestendigheid

3M™ fast tack watergedragen lijm 1000NF is een unieke, lijm speciaal ontwikkeld voor een snelle, repositioneerbare lijm met een hoge eindsterkte en temeprtuurbestendigheid. Deze lijm is niet brandbaar en polychloropreen-vrij en bevat geen voc's (per epa test methode 24). Dit draagt bij aan een veiligere werkomgeving.

3M™ Fast Tack Watergedragen Lijm 1000NF heeft een snellere hechtingstijd dan de meeste kleefstoffen op waterbasis met één deel, die een behandelingssterkte bereiken van ongeveer één minuut of minder om de productieprocessen in beweging te houden. De hoge vaste-stofbelading biedt een hogere oppervlaktebedekking dan typische oplosmiddelkleefstof, waardoor de werkomgeving wordt verbeterd en de productiviteit wordt verbeterd. Door een kleefmiddel met een vaste-stofgehalte van 48% te formuleren, biedt 3M™ Fast Tack Watergedragen Lijm 1000NF tot drie keer meer dekking dan kleefstoffen op basis van oplosmiddelen, waardoor de voorraad- en verwijderingskosten worden verlaagd en het product minder vaak hoeft te worden vervangen. De neutrale formule biedt een gelijkmatige dekking en droogt helder voor de gewenste esthetische resultaten. Het hecht aan vele soorten flexibel schuim, latexschuimen, stof, polyester fiberfill, canvas, hout, multiplex, spaanplaat en vele kunststof en metalen oppervlakken. Het verbindt deze oppervlakken met zichzelf en met elkaar. Deze speciale lijm is ontwikkeld voor gebruik in sectoren als meubelproductie, houtbewerking, schuimbinding en de productie van speciale voertuigen.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen