1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Films en platen
 4. Oppervlaktebescherming materiaal
 5. Vuilopvangmateriaal en dispensers
 6. 3M™ Dirt Trap Protection Material voor muren en vloer, 71 cm x 91 m, 36852

3M™ Dirt Trap Protection Material voor muren en vloer, 71 cm x 91 m, 36852

 • 3M ID 7000000528

Speciaal ontworpen materiaal ter bescherming van oppervlakken is met name geschikt voor de wanden en vloeren van de reparatiewerkplek.

Reduceert arbeid en kosten gerelateerd aan het verwijderen van stof en verfresten

Non-woven constructie vangt deeltjes uit de lucht op en zorgt zo voor minder overlast van stof en nevellak

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 772KB)

Details

Hoogtepunten
 • Speciaal ontworpen materiaal ter bescherming van oppervlakken is met name geschikt voor de wanden en vloeren van de reparatiewerkplek
 • Reduceert arbeid en kosten gerelateerd aan het verwijderen van stof en verfresten
 • Non-woven constructie vangt deeltjes uit de lucht op en zorgt zo voor minder overlast van stof en nevellak
 • Beschermt ook andere werkplekken zoals: tafelbladen, weegschalen voor verf, wanden en vloeren van mengkamers
 • Is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen zonder dat er sporen achterblijven

Vang stof en laknevel op met 3M™ Dirt Trap Protection Material. Dit witte, non-woven afdekmateriaal is speciaal gemaakt om de wanden en de vloer van de spuitcabine te beschermen en de werkplek op te fleuren. Het zorgt voor een betere zichtbaarheid voor de monteurs en een plezierigere reparatiewerkplek voor de klanten.

Bescherm de wanden en vloeren van de spuitcabine met 3M™ Dirt Trap Protection Material. Dit speciaal ontworpen afdekmateriaal vangt stofdeeltjes en laknevel in de spuitcabine op en fleurt de werkplek op. Het creëert een betere zichtbaarheid voor de monteurs en een plezierigere reparatiewerkplek voor de klanten. Dirt Trap Protection Material is gemaakt van een wit, non-woven materiaal met een zelfklevende rug voor een gemakkelijke toepassing op wanden en vloeren. Dit helpt om ongewenste deeltjes in de lucht te vangen om zo een schonere reparatie mogelijk te maken.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.

Vergelijkbare producten

Eenheden per doos 1.0
Materiaal Non-woven weefsel
Merken 3M™
Productkleur Wit
Producttype Beschermingsmateriaal
Toepassing Bescherming tegen laknevels, Onderhoud spuitcabine, Oppervlaktebescherming, Oppervlaktebescherming ter voorbereiding van schilderwerk, Spuitcabines afplakken
Totale breedte (metrisch) 711.2 mm
Totale lengte (metrisch) 91.44 m

Gerelateerde Producten