1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Films en platen
 4. Beschermzakken en -afdekkingen
 5. 3M™ Slip 'n Grip Beschermfolie voor Autostoel, 80307

3M™ Slip 'n Grip Beschermfolie voor Autostoel, 80307

 • 3M ID 7000088640
 • UPC 04046719145959

Gebruik in alle voertuigen, één maat past overal

Bestand tegen water, olie en smeermiddelen

Verlaag de onderhoudskosten

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Gebruik in alle voertuigen, één maat past overal
 • Bestand tegen water, olie en smeermiddelen
 • Verlaag de onderhoudskosten
 • Kies een uitvoering met één pocket of met twee pockets

Bescherm uw autostoelen tijdens onderhoudsbeurten en reparaties met 3M™ Interior Protection Automotive Seat Cover. Deze vervangbare plastic stoelbedekking beschikt over antisliptechnologie om deze op zijn plek te houden. De afdekking is beschikbaar in een uitvoering met één pocket en met twee pockets.

Uitstekende elasticiteit tegen scheuren en slijtage met 3M™ Interior Protection Automotive Seat Cover. Deze vervangbare plastic afdekking is ontworpen om uw autostoelen te beschermen tijdens onderhoudsbeurten en reparaties. De afdekking is sterk en duurzaam en kan worden gebruikt voor alle typen voertuigen. Gemaakt met een ruwe onderkant, die veel grip heeft op de stoel wat leidt tot minimale beweging. De gladde bovenlaag zorgt er ook voor dat de gebruiker snel en gemakkelijk in en uit de auto kan glijden waar aan wordt gewerkt zonder de afdekking te verplaatsen. De afdekking is bestand tegen water, olie en smeermiddelen en is beschikbaar in een uitvoering met één pocket en met twee pockets.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.

Vergelijkbare producten

Materiaal Kunststof
Merken 3M™
Producttype Afdekking
Toepassing Interieurbescherming
Totale breedte (metrisch) 838 mm
Totale lengte (metrisch) 1422 mm