3M™ PPS™ Buitenbeker met ring

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Bekers en sluitringen van hard plastic bieden ondersteuning aan de flexibele binnenbekers van het 3M™ Paint Preparation System, PPS™.

3M™ PPS™ is een alles-in-een wegwerp oplossing voor het afmeten, mengen, filteren en spuiten van lakmaterialen

Door dit systeem kan de lakspuiter onder een vaste hoek van 90° de lak op het onderdeel aanbrengen, ongeacht de oriëntatie van het onderdeel (dit kan zelf op de kop staan)

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Bekers en sluitringen van hard plastic bieden ondersteuning aan de flexibele binnenbekers van het 3M™ Paint Preparation System, PPS™
  • 3M™ PPS™ is een alles-in-een wegwerp oplossing voor het afmeten, mengen, filteren en spuiten van lakmaterialen
  • Door dit systeem kan de lakspuiter onder een vaste hoek van 90° de lak op het onderdeel aanbrengen, ongeacht de oriëntatie van het onderdeel (dit kan zelf op de kop staan)
  • 3M™ PPS™ kan het verbruik van oplosmiddelen met tot 70% terugbrengen in vergelijking met bekers die traditioneel worden gebruikt, en tot 90% wanneer u PPS en 3M Accuspray combineert

Gebruik ons assortiment aan solide 3M™ PPS™ Buitenbekers met sluitring ter ondersteuning van de flexibele binnenbekers van 3M™ PPS™ (Paint Preparation System). Het is beschikbaar in vier maten en stelt de lakspuiter in staat om lakmaterialen af te meten, te mengen, te filteren en aan te brengen.

3M™ PPS™ Buitenbeker met ring is een set onderdelen die worden gebruikt bij het 3M™ Paint Preparation System (PPS™). Deze items zijn bekers en sluitringen van hard plastic die ondersteuning bieden aan de flexibele binnenbekers van 3M™ PPS™. Onze bekers en sluitringen zijn beschikbaar in verschillende maten die overeenkomen met uw verfspuitpistool. Anders dan bij conventionele verfbekers, is het bij 3M™ PPS™ niet nodig om de lak te mengen in aparte mengbekers en deze vervolgens over te gieten via een afzonderlijk filter in een lakreservoir. Dit is een belangrijk voordeel omdat er telkens als een carrosseriemonteur lak overbrengt van verschillende bekers en via diverse filters, verspilling optreedt. Bij PPS™ plaatst u de wegwerp binnenbeker in de herbruikbare PPS™ Buitenbeker. Meng de lak vervolgens in de binnenbeker van PPS™, klik het wegwerp deksel (met de ingebouwde filter) vast en bevestig de sluitring om zo het PPS™ System te voltooien. Na deze eenvoudige stappen, bent u klaar om te beginnen met spuiten.

Gerelateerde producten

Capaciteit (metrisch) 850 ml, 400 ml, 170 ml, 650 ml
Bekergrootte Large, Midi, Mini, Standaard
Producttype Cup, Beker met ringmoer

Vaak samen gekocht

60455082804_Front.tif
Accessoires voor

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M