3M™ PPS™ Buitenbeker met ring

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Bekers en sluitringen van hard plastic bieden ondersteuning aan de flexibele binnenbekers van het 3M™ Paint Preparation System, PPS™.

3M™ PPS™ is een alles-in-een wegwerp oplossing voor het afmeten, mengen, filteren en spuiten van lakmaterialen

Door dit systeem kan de lakspuiter onder een vaste hoek van 90° de lak op het onderdeel aanbrengen, ongeacht de oriëntatie van het onderdeel (dit kan zelf op de kop staan)

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 119KB)

Details

Hoogtepunten
 • Bekers en sluitringen van hard plastic bieden ondersteuning aan de flexibele binnenbekers van het 3M™ Paint Preparation System, PPS™
 • 3M™ PPS™ is een alles-in-een wegwerp oplossing voor het afmeten, mengen, filteren en spuiten van lakmaterialen
 • Door dit systeem kan de lakspuiter onder een vaste hoek van 90° de lak op het onderdeel aanbrengen, ongeacht de oriëntatie van het onderdeel (dit kan zelf op de kop staan)
 • 3M™ PPS™ kan het verbruik van oplosmiddelen met tot 70% terugbrengen in vergelijking met bekers die traditioneel worden gebruikt, en tot 90% wanneer u PPS en 3M Accuspray combineert

Gebruik ons assortiment aan solide 3M™ PPS™ Buitenbekers met sluitring ter ondersteuning van de flexibele binnenbekers van 3M™ PPS™ (Paint Preparation System). Het is beschikbaar in vier maten en stelt de lakspuiter in staat om lakmaterialen af te meten, te mengen, te filteren en aan te brengen.

3M™ PPS™ Buitenbeker met ring is een set onderdelen die worden gebruikt bij het 3M™ Paint Preparation System (PPS™). Deze items zijn bekers en sluitringen van hard plastic die ondersteuning bieden aan de flexibele binnenbekers van 3M™ PPS™. Onze bekers en sluitringen zijn beschikbaar in verschillende maten die overeenkomen met uw verfspuitpistool. Anders dan bij conventionele verfbekers, is het bij 3M™ PPS™ niet nodig om de lak te mengen in aparte mengbekers en deze vervolgens over te gieten via een afzonderlijk filter in een lakreservoir. Dit is een belangrijk voordeel omdat er telkens als een carrosseriemonteur lak overbrengt van verschillende bekers en via diverse filters, verspilling optreedt. Bij PPS™ plaatst u de wegwerp binnenbeker in de herbruikbare PPS™ Buitenbeker. Meng de lak vervolgens in de binnenbeker van PPS™, klik het wegwerp deksel (met de ingebouwde filter) vast en bevestig de sluitring om zo het PPS™ System te voltooien. Na deze eenvoudige stappen, bent u klaar om te beginnen met spuiten.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.

Vergelijkbare producten

Capaciteit (metrisch) 400 ml, 170 ml, 850 ml, 650 ml
Bekergrootte Midi, Mini, Large, Standaard
Producttype Beker & sluitring

Gerelateerde Producten