3M™ Dubbelzijdige Spacer Tape 7956MP

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Spacer voor membraanschakelaars van 152 µm met dubbele liner met 200MP-lijm. Aan beide zijden een platte liner van kraftpapier nr. 58 met polyestercoating. Beide beschermstroken zijn bedrukt.

Bij uitstek geschikt voor het scheiden van schakelaars en het circuit tot activering. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Geschikt voor stansen met bandstaalmessen. Voor het aanbrengen van grafische elementen.

Uitstekende hechting op metaal en materialen met een hoge oppervlakte-energie.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Spacer voor membraanschakelaars van 152 µm met dubbele liner met 200MP-lijm. Aan beide zijden een platte liner van kraftpapier nr. 58 met polyestercoating. Beide beschermstroken zijn bedrukt
  • Bij uitstek geschikt voor het scheiden van schakelaars en het circuit tot activering. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Geschikt voor stansen met bandstaalmessen. Voor het aanbrengen van grafische elementen
  • Uitstekende hechting op metaal en materialen met een hoge oppervlakte-energie
  • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Bestand tegen hoge temperaturen. Hoge afschuifsterkte tegen de belasting van herhaaldelijke activering. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen. Geen geknoei. Gemakkelijk te stansen. Voor gebruik in selectieve stansprocessen
  • Lay-flat polycoated kraft (PCK) voeringen voegen dimensionale stabiliteit toe voor verschillende stansbewerkingen

3M™ Spacer voor membraanschakelaars 7956MP bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm 200MP van 58 µm op beide zijden van een polyesterdrager van 58 µm en een dubbele liner van plat, bedrukt en vochtbestendig kraftpapier nr. 58 van 107 µm met polyestercoating.

Gebruik 3M™ Spacer voor membraanschakelaars 7956MP om schakelaars te scheiden van het circuit tot deze geactiveerd worden. Ons membraan is gemakkelijk te stansen en bij uitstek geschikt voor bewerking met bandstaalmessen en het aanbrengen van grafische elementen. Het is gemakkelijk en zonder geknoei aan te brengen en bestand tegen de belasting van herhaaldelijke activering, en heeft een hoge afschuifsterkte. Hoge afschuifsterkte tegen de herhaaldelijke belasting van activering van schakelaars. Gemaakt voor het scheiden van schakelaars en het circuit tot activering.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen