1. Nederland
  2. Alle 3M Producten
  3. Tapes
  4. Afstandhouders voor membraanschakelaars

3M™ Dubbelzijdige Spacer Tape 7945MP

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Spacer voor membraanschakelaars van 132 µm met dubbele liner en 200MP-lijm. Aan beide zijden een platte liner van kraftpapier nr. 58 met polyestercoating. Beide beschermstroken zijn bedrukt.

Bij uitstek geschikt voor het scheiden van schakelaars en het circuit tot activering. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Geschikt voor stansen met bandstaalmessen.

Uitstekende hechting op metaal en materialen met een hoge oppervlakte-energie.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Spacer voor membraanschakelaars van 132 µm met dubbele liner en 200MP-lijm. Aan beide zijden een platte liner van kraftpapier nr. 58 met polyestercoating. Beide beschermstroken zijn bedrukt
  • Bij uitstek geschikt voor het scheiden van schakelaars en het circuit tot activering. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Geschikt voor stansen met bandstaalmessen
  • Uitstekende hechting op metaal en materialen met een hoge oppervlakte-energie
  • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Bestand tegen hoge temperaturen. Hoge afschuifsterkte tegen de belasting van herhaaldelijke activering. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen. Geen geknoei. Gemakkelijk te stansen. Voor gebruik in selectieve stansprocessen
  • Layflat 58# polycoated kraft (PCK) voeringen voegen dimensionale stabiliteit toe voor verschillende stansbewerkingen

3M™ Spacer voor membraanschakelaars 7945MP bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm 200MP van 58 µm op beide zijden van een polyesterdrager van 25 µm op een dubbele liner van plat, bedrukt en vochtbestendig kraftpapier nr. 58 van 107 µm met polyestercoating.

Gebruik 3M™ Spacer voor membraanschakelaars 7945MP om membraanschakelaars stevig gescheiden te houden tot activatie. Onze spacer 7945MP is voorzien van een polyesterdrager met op beide zijden een krachtige acrylaatlijm. De dubbele, bedrukte liner van plat kraftpapier met polyestercoating is vochtbestendig en heeft een hoge afschuifsterkte om de belasting van het activeren van de schakelaar te kunnen weerstaan. Gemaakt voor het scheiden van schakelaars en het circuit tot activering.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen