3M™ Dubbelzijdige Spacer Tape 7961MP

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Spacer voor membraanschakelaars van 280 µm met dubbele liner met 200MP-lijm. Aan beide zijden een platte liner van kraftpapier nr. 58 met polyestercoating. Beide beschermstroken zijn bedrukt.

Bij uitstek geschikt voor het scheiden van schakelaars en het circuit tot activering. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Geschikt voor stansen met bandstaalmessen.

Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Bestand tegen hoge temperaturen. Hoge afschuifsterkte tegen de belasting van herhaaldelijke activering. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen. Geen geknoei. Gemakkelijk te stansen. Voor gebruik in selectieve stansprocessen.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Spacer voor membraanschakelaars van 280 µm met dubbele liner met 200MP-lijm. Aan beide zijden een platte liner van kraftpapier nr. 58 met polyestercoating. Beide beschermstroken zijn bedrukt
  • Bij uitstek geschikt voor het scheiden van schakelaars en het circuit tot activering. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Geschikt voor stansen met bandstaalmessen
  • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Bestand tegen hoge temperaturen. Hoge afschuifsterkte tegen de belasting van herhaaldelijke activering. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen. Geen geknoei. Gemakkelijk te stansen. Voor gebruik in selectieve stansprocessen
  • Bij uitstek geschikt voor selectieve stansprocessen en het stansen met bandstaalmessen
  • Lay-flat polycoated kraft (PCK) dragers voegen dimensionale stabiliteit toe voor verschillende stansbewerkingen

3M™ Spacer voor membraanschakelaars 7961MP bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm 200MP van 58 µm op beide zijden van een polyesterdrager van 175 µm en een dubbele liner van plat, bedrukt en vochtbestendig kraftpapier nr. 58 van 107 µm met polyestercoating.

Gebruik 3M™ Spacer voor membraanschakelaars 7961MP om membraanschakelaars te scheiden van het circuit tot deze geactiveerd worden. Onze spacer voor membraanschakelaars heeft een hoge afschuifsterkte en is bestand tegen de belasting van herhaaldelijke activering. Gemakkelijk en zonder geknoei aan te brengen. Ons membraan is uitstekend bestand tegen uv-straling, vocht- en oplosmiddelen. Dankzij de stabiliteit is dit product bij uitstek geschikt voor selectieve stansprocessen en bewerking met bandstaalmessen. Onze spacer voor membraanschakelaars bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm op beide zijden van een polyesterdrager met een dubbele liner van plat, bedrukt en vochtbestendig kraftpapier met polyestercoating. Beide beschermstroken zijn bedrukt.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen