1. Nederland
  2. Alle 3M Producten
  3. Tapes
  4. Afstandhouders voor membraanschakelaars

3M™ Dubbelzijdige Spacer Tape 7966WDL

  • 3M ID 7000049683
  • UPC 00051115634741

Spacer voor membraanschakelaars van 229 µm met dubbele liner met 200MP-lijm aan beide zijden van een opake polyesterlaag. Kleeflaag van 58 µm op de voorkant en van 132 µm op de achterkant. Aan beide zijden een platte liner van kraftpapier nr. 58 met polyestercoating. Beide beschermstroken zijn bedrukt.

Bij uitstek geschikt voor het scheiden van schakelaars en het circuit tot activering. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Geschikt voor stansen met bandstaalmessen. Voor het aanbrengen van grafische elementen.

Uitstekende hechting op metaal en materialen met een hoge oppervlakte-energie.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Spacer voor membraanschakelaars van 229 µm met dubbele liner met 200MP-lijm aan beide zijden van een opake polyesterlaag. Kleeflaag van 58 µm op de voorkant en van 132 µm op de achterkant. Aan beide zijden een platte liner van kraftpapier nr. 58 met polyestercoating. Beide beschermstroken zijn bedrukt
  • Bij uitstek geschikt voor het scheiden van schakelaars en het circuit tot activering. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Geschikt voor stansen met bandstaalmessen. Voor het aanbrengen van grafische elementen
  • Uitstekende hechting op metaal en materialen met een hoge oppervlakte-energie
  • Voldoet aan de 3M prestatienorm, met vochtstabiliteit en kostenbesparende afbraameigenschappen bij het stansen
  • Coating van metaaldeeltjes en een witte kleur voor hoge opaciteit bij achtergrondverlichting

3M™ Membrane Switch Spacer 7966WDL is een dubbelgelijnde 442μm 3M ™ High Performance acrylkleefstof 200MP tape met een 50μm Silver Polyester Film (PET) drager op 107μm Tan 58 # polycoated kraftpapier (PCK) liners.

3M™ Hoge performance Acrylaatlijm 200MP is een populaire keuze en de branchestandaard voor het aanbrengen van grafische elementen en algemene industriële toepassingen. Deze lijm is kort herpositioneerbaar voor nauwkeurige plaatsing bij het hechten aan kunststoffen. Het product werkt ook goed na blootstelling aan luchtvochtigheid en hitte/kou. Het is kortstondig hittebestendig tot 204 °C, is uitstekend bestand tegen oplosmiddelen en heeft een uitstekende afschuifsterkte tegen wegslippen en omkrullen.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen