1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Afstandhouders voor membraanschakelaars

3M™ Dubbelzijdige Spacer Tape 7974MP

 • 3M ID 7000049682
 • UPC 00051115634727

Spacer voor membraanschakelaars van 330 µm met dubbele liner met 200MP-lijm. Aan beide zijden een platte liner van kraftpapier nr. 58 met polyestercoating. De primaire liner is bedrukt.

Bij uitstek geschikt voor het scheiden van schakelaars en het circuit tot activering. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Geschikt voor stansen met bandstaalmessen. Voor het aanbrengen van grafische elementen.

Uitstekende hechting op metaal en materialen met een hoge oppervlakte-energie.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Spacer voor membraanschakelaars van 330 µm met dubbele liner met 200MP-lijm. Aan beide zijden een platte liner van kraftpapier nr. 58 met polyestercoating. De primaire liner is bedrukt
 • Bij uitstek geschikt voor het scheiden van schakelaars en het circuit tot activering. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Geschikt voor stansen met bandstaalmessen. Voor het aanbrengen van grafische elementen
 • Uitstekende hechting op metaal en materialen met een hoge oppervlakte-energie
 • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Bestand tegen hoge temperaturen. Hoge afschuifsterkte tegen de belasting van herhaaldelijke activering. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen. Geen geknoei. Gemakkelijk te stansen. Voor gebruik in selectieve stansprocessen
 • Lijm is bestand tegen lekken aan randen en stansen voor snellere verwerking van onderdelen

3M™ Spacer voor membraanschakelaars 7945MP bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm 200MP van 75 µm op de voorkant en 132 µm op de achterkant van een polyesterdrager van 132 µm met een dubbele liner van plat en vochtbestendig kraftpapier nr. 58 van 132 µm met polyestercoating. De primaire liner is bedrukt.

Gebruik 3M™ Spacer voor membraanschakelaars 7945MP om membraanschakelaars te scheiden van het circuit tot deze geactiveerd worden, in selectieve stansprocessen en voor het aanbrengen van grafische elementen. Dit membraan is vocht-, hitte- en oplosmiddelbestendig en is gemakkelijk aan te brengen. De polyesterdrager is aan beide zijden voorzien van een laag effectieve acrylaatlijm. Hoge afschuifsterkte tegen de herhaaldelijke belasting van activering van schakelaars. Gemaakt voor het scheiden van schakelaars en het circuit tot activering.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.